Dierenkliniek Bornego

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Dierenkliniek Bornego

Openingsuren Dierenkliniek Bornego

maandag 08:30 tot 18:00
dinsdag tot 18:00
woensdag 08:30 tot 18:00
donderdag 08:30 tot 18:00
vrijdag 08:30 tot 18:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Dierenkliniek Bornego?

Adres
Beurtschip 3, 8447 CL Heerenveen, Nederland

Reviews over Dierenkliniek Bornego

4,6
Gemiddelde waardering met 307 beoordelingen

 

Maaike(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij zijn zeer kundig en liefdevol geholpen met onze Capi een American Bully van 1 1/2 jaar. Er werd geluisterd naar onze wensen en heel veel rekening gehouden met onze gevoelens. Capi kreeg een tta-rapid operatie, zo fijn dat wij bij hem mochten zijn tijdens het inslapen en ook bij het wakker worden. Na verschrikkelijke horror scenario’s te hebben gekregen, zijn wij hoopvol en gerust de kliniek weer uit gegaan. Bedankt voor jullie overweldigende betrokkenheid aan de medewerkers en drs. Vellinga, namens ons en uiteraard Capi

Desalniettemin is ook de prijs voor velen belangrijk, helemaal voor dit soort kostbare operaties. Deze is helemaal duidelijk, je weet waar je aan toe bent.. Prijs/kwaliteit is uitstekend te noemen!!!!

Regina(5 out of 5 stars (5 / 5))
Geweldige mensen daar, hebben onze kat Shiba gelijk geholpen, kan geen betere dierenarts zijn als deze.

Chihuahua(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ben er al vaak geweest met opvanghondjes met patella locatie pootjes. Ook met m,n eigen hondje. Hele vriendelijke mensen,een schappelijke prijs voor zo,n operatie. En nadat het met m’n eigen hondje niet ging zoals het moest ben ik gratis en zeer vriendelijk geholpen. Net zolang tot het in orde was. Zeker een aanrader.

Jeanette(5 out of 5 stars (5 / 5))
Nadat we telefonisch een afspraak hadden gemaakt en in de stress een uur te vroeg waren werden we toch eerder geholpen en hoefden niet een uur te wachten een super dieren kliniek groetjes van Jeannette en Freek en een poot van Noah

Klaudia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Worden hier altijd ontzettend goed geholpen. Leuke dierenartsen die echt verstand hebben van het vak!

Grietje(5 out of 5 stars (5 / 5))
Erg fijne mensen die de tijd voor je nemen. Een aanrader om met je huisdier heen te gaan.

Tineke(5 out of 5 stars (5 / 5))
Sarah old Engelse bulldog heeft 17 augustus een TTA operatie gehad wij zijn zeer tevreden.
Wij kunnen deze praktijk aanraden zowel de operatie,zorg en nazorg helemaal goed.

Aukje(4 out of 5 stars (4 / 5))
Vakkundige mensen, maar wel duur!
Kwam vandaag tot de ontdekking dat het nagelknippen van mijn kat in nog geen jaar €8,00 duurder is geworden…..

Henk(5 out of 5 stars (5 / 5))
Voor de tweede keer tijdens onze vakanties met ons hondje langs geweest. Prima geholpen door een aardige dierenarts. Als ik hier zou wonen zou ik hier altijd met onze hond heengaan.

Renee(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele fijne dierenarts! Ik kan ‘m iedereen aanraden. Onze kat krijgt er de beste zorg en we mogen altijd langskomen op ziekenbezoek. al het personeel is meer dan vriendelijk en behulpzaam!

Susan(5 out of 5 stars (5 / 5))
Keurig geholpen. Onze hond moest geopereerd worden aan haar knie.

Cees(5 out of 5 stars (5 / 5))
Aardige en kundige artsen met liefde voor hun vak! Prima diagnose en snel herstel voor onze Labrador!!
Ze zijn hun geld waard!

Eva(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vanaf Terschelling voor laparoscopische sterilisatie met onze hond naar dierenkliniek Bornego in Heerenveen gegaan. Vroeg vertrokken. Van tevoren goed geïnformeerd wat ik moest doen en kon verwachten. Deskundig geholpen en wat fijn dat er rekening gehouden werd met het feit dat ik de boot van 15.00 uur weer terug wilde halen met onze Saar. Met goede instructies daar weer vertrokken. Super dat er na 2 weken nog even werd geïnformeerd of alles verder goed was gegaan na de ingreep met Saar. Toch allemaal net even anders als je van een eiland komt!
Ook was de bereikbaarheid vanaf Harlingen heel goed te doen. Als je over Sneek naar Heerenveen gaat, rij je in ca. 40 minuten zo op de kliniek aan.
Gelukkig hebben we hier op Terschelling ook een fijne dierenartspraktijk, maar voor zaken die hier niet kunnen zal ik met vertrouwen de reis naar Bornego weer maken.

Thirza-H (2 out of 5 stars (2 / 5))
Personeel met hart voor de dieren, maar aan de kundigheid twijfel ik ten zeerste. Meerdere keren naar huis gestuurd met ‘advies’ ipv behandeling of met een verkeerde diagnose. Zelfs een leek kon zien dat de diagnose niet passend was. Uiteindelijk zou de kat dood gaan, maar dat gebeurde niet. Na een second opinion bleek het toch heel anders te zitten. We blijven er voor de jaarlijkse vaccinatie etc, maar voor de grotere dingen / problemen gaan we verder van huis.

Gotse(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer professioneel adres voor Uw huisdier. Deze mensen hier begrijpen wat liefde voor huisdier is. Prijskwaliteit normaal. Maar dat ze kundig zijn is super, . Hier rijdt ik graag heen.

Selma(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vandaag met onze hond (kruising 8 jaar 28 kilo) een consult gehad vanwege ‘vage’ pijnklachten in poot e/o rug. Wij dachten dat het een kapotte kruisband zou zijn. Maar de klachten en het onderzoek wezen dat niet direct uit.
Drs. De Vries heeft een zeer professioneel beeld kunnen geven door direct meerdere röntgenfotos te maken. Wij weten nu wat er wel aan de hand is en kunnen met deze diagnose vooruit.
Dank voor de vakkundigheid, kennis, uitleg en zorgzame hand!
Ik zou deze kliniek en orthopeed zeker aanraden.

Wendy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele fijne kundige dierenartsen en assistentes! Bellen soms na een behandeling om te vragen hoe het met jouw huisdier gaat.
Telefonisch ook altijd klaar met advies en vriendelijk.

haskerhus(5 out of 5 stars (5 / 5))
Prima dierenartsen, zelfs nu we 100 km verderop zijn gaan wonen komen we nog steeds hier voor een behandeling en als we pups hebben die hun eerste vaccinatie en hun algemene checkup krijgen als ze 6 weken oud zijn, weten we dat ze goed nagekeken worden.

Magdalena(1 out of 5 stars (1 / 5))
Het inslapen van onze hond ging mis. Ik ben zelf paraveterinair en niets ging zoals het hoorde. Wij hebben niet eens rustig afscheid kunnen nemen, want voordat wij het wisten, zat de eerste injectie er al in. Er werd aan ons medegedeeld dat het aan onze hond lag, toen hij gillend probeerde op te staan en weg te lopen. Maar alles aan dit moment was gehaast, ook werd onze hond niet intraveneus aangeprikt. Het is nu inmiddels anderhalf jaar geleden, maar ik draag het nog elke dag met mij mee.

Ricardo(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij zijn al sinds jaar en dag cliënt van de kliniek met onze dieren. Hier heeft het personeel absoluut een hart voor dieren en wordt er gewerkt met veel passie en liefde voor het vak. In één woord; fantastisch!!!

Few(5 out of 5 stars (5 / 5))
(dier-) Vriendelijk personeel. Kundig.

Eelco(5 out of 5 stars (5 / 5))
We konden meteen komen met een spoedgeval. Sindsdien gaat het weer beter met onze kat. We zijn erg dankbaar.

R(4 out of 5 stars (4 / 5))
We werden goed geholpen, met liefde voor de kat. Er werd echt tijd voor mens en kat genomen. Ze probeerden niet meer geld te verdienen dan nodig, dat is in het verleden weleens anders geweest (eigen brokken pushen bijv.) Ook ben ik blij met de sympathieke en kundige nieuwe dierenartsen! Helaas ben ik een paar jaar terug bot behandeld waardoor de drempel hoger was geworden om te gaan. Nu voelt het weer helemaal vertrouwd.
De ruimte oogt schoon maar ruikt het niet echt (maar of een sterke alcohol lucht, zoals in sommige praktijken voorkomt, beter is, weet ik niet) Redelijk ruime wachtkamer die helaas wel midden in de praktijk zit (veel heen en weer geloop wat met angstige dieren een nadeel is)
Al met al een goede dierenartsenpraktijk! Ik dank ze voor hun lieve hulp.

Marjon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne benadering met telefoontje over onderkoeld konijn. Heel vriendelijk en goede begeleiding om konijn op te warmen. Later nog een telefoontje om te horen hoe het met het konijn ging. Bij gaan dwangvoeren. Gelukkig is het konijn helemaal opgeknapt. Met dank aan dierenarts de Vries!!

Sjoerd(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze hond heeft hier een TTA-rapid operatie ondergaan. Wij zijn zeer tevreden over dierenkliniek Bornego en zullen de kliniek bij iedereen aanbevelen! Erg professioneel personeel en dierenartsen. Heldere communicatie en ook direct duidelijk over het (wat toch ook mee weegt) financiële plaatje. De operatie en nazorg zijn zeer goed verlopen. Helaas kreeg onze hond een infectie naderhand (wat altijd kan gebeuren) en ook hier werd zeer goed (zowel financieel als de extra nazorg) mee omgegaan. Al met al kunnen wij enkel vol lof spreken over dierenkliniek Bornego. Het is dat Heerenveen niet direct voor ons om de hoek ligt, maar anders werd het onze vaste dierenarts! We willen ook nog even benoemen dat Drs. Vellinga een zeer fijne / begane man is om als dierenarts te hebben, een echte vakman!

Klaas(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik kan niet anders zeggen dat het een fantastische dierenartsen praktijk is,wij komen er al ongeveer 40 jaar met onze katten,

N.v (5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goed geholpen nadat onze hond haar kruisband scheurde. Duidelijke uitleg goede communicatie en lief en respectvol naar onze hond. Prijzen zijn veel beter hier. De eerste keer zaten we in Amsterdam en betaalde daar het dubbele. Ik raad deze dierenartspraktijk zeker aan!!

Tjalling(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede ervaring mensen naar mijn hart

laykasonja(1 out of 5 stars (1 / 5))
Mijn,hond.klien,,foto,gemaakt,, arts,zeg,dat,kanker,,handel,dat,moet,inslapen,,dus,mijn,hond,is,overleden,, mijn,klein,vrouw, hond,was,net,12,gewoort,ik,mies,haar,,mijn,ander,hond,mies,haar,vrienden,zij,zoek,naar,haar,mijn,ander,hond,weel,niet,meer,eten,ik,vraag,nu,als,de,foto,weel,kloppen,als,een,ofte,gemaakt

Cees(4 out of 5 stars (4 / 5))
Jammer dat de behandelende arts van je dier en je er vaker heen moet, er toch telkens €45,- in rekening worden gebracht.
Verder prima kliniek

Anne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mijn konijn is een vaste klant ivm een chronische aandoening en ze doen altijd heel hard hun best, geven me goede zorg instructies en ook eerlijk advies over wel of niet opereren. Hij is een wonderkonijn en doet het heel goed onder hun zorg, zelfs zonder tandjes! Ook over de inentingen van de hond en de puppychecks enzo super tevreden!

Wietze(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd prima! Kom er al jaren!
Deze dierenarts is heel bekwaam en ook altijd heel prettig in de omgang.
Schrik altijd wel van de rekening, maar dat zal bij iedere dierenarts wel zo zijn.

Papadraak(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super geholpen. Onze schat had een allergische reactie.. Hij is nu weer op en top

Miranda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gewoon hele kundige dierenartsen

Marlon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een zeer goede dieren arts en veel goede zorgen omtrent mijn hond en haar sterilisatie.
Voordat we Bella konden ophalen belde de dierenarts nog even persoonlijk omdat hij de operatie heeft gedaan en hij bijna vrij was.
Echt super goede service!!!
Ben blij dat ik hier heen gegaan ben.

Hennie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede specialistische dierenartsen die de tijd nemen om dingen goed uit te leggen

Petra(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik kom uit Sneek, maar ik kom alleen bij deze dierenarts, ze weten wat ze doen, zijn klantvriendelijk en de dieren komen op nr1

Lambert(5 out of 5 stars (5 / 5))
Het gaat heel goed met Kaja, eerste dag wat slaperig, maar begint weer goed te eten, Adze bedankt
Fijne feestdagen allemaal. Gr. L van Wijk

J. Visser (4 out of 5 stars (4 / 5))
Betrokken dierenartsen, zelfs als je je huisdier moet laten inslapen nemen ze de tijd voor je. Dan krijg je later nog een lief handgeschreven kaartje en de rekening komt pas weken later. Erg netjes als je er zoveel verdriet van hebt.

AAW(5 out of 5 stars (5 / 5))
Doorverwezen door mijn dierenarts naar deze praktijk, ivm loopklachten hond. Dierenarts nam alle tijd, heel fijn geholpen, duidelijke uitleg bij de foto’s, en instructies voor de toekomst. De hond had ook nog een andere klacht, die gelijk ook werd behandeld.
Kortom heel tevreden.

[email protected] v. Zaltbommel (5 out of 5 stars (5 / 5))
Een Fijne Dierenarts. Tijd en aandacht voor de dieren en nemen je serieus. Chapeau!

ageeth(5 out of 5 stars (5 / 5))
Met ons lieve hondje meerdere keren geweest en bij diverse artsen. Ze nemen alle tijd en erg deskundig.

☎ BEL ONS

Dierenkliniek Bornego foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Heerenveen:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0