Dierenkliniek Hoogveld Echt

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Dierenkliniek Hoogveld Echt

Openingsuren Dierenkliniek Hoogveld Echt

maandag 08:00 tot 18:00
dinsdag 08:00 tot 18:00,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 08:00 tot 18:00
donderdag 08:00 tot 18:00
vrijdag 08:00 tot 18:00
zaterdag 09:00 tot 12:00
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Dierenkliniek Hoogveld Echt?

Adres
Hoogveldsweg 34, 6102 CB Echt, Nederland

Reviews over Dierenkliniek Hoogveld Echt

4,6
Gemiddelde waardering met 589 beoordelingen

 

Erik(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hier geweest omdat onze hond Bobby behoorlijk ziek was. We zijn goed geholpen door een vriendelijke dierenarts en assistente. Bobby had een paar dagen nodig om te herstellen maar is nu gelukkig weer hersteld en de oude!

pablo(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze golden retriever Blanca laten steriliseren, goede service. Erg lief voor de hond.

Linda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Met onze angstige hond hier geweest. Na helaas een nare ervaring bij een andere da hier weer een goede ervaring opgedaan. Kundige dierenartsen en vooral heel rustig en meedenkend.

The(3 out of 5 stars (3 / 5))
Na op zaterdag een spoedgeval te hebben dat door de dierenarts vandienst afgedaan werd tot een “wacht maar af” scenario is het huisdier vervolgens een spoed operatie moeten ondergaan op maandag.
De operatie en nazorg is top, het op de hoogte houden over de toestand van het beestje is prima. De 3* rating is dan ook puur gebaseerd op het geval dat dit voorkomen kon worden als de klacht op zaterdag serieus was genomen.
De kosten hebben we het niet over gezien je voor een huisdier kiest en je weet dat het kan gebeuren, echter voor sommige zou een gepeperde rekening richting de 4 cijfers rede kunnen zijn elders te informeren.

Chantal(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele goede ervaringen! Gisteren voor het eerst dierenarts Frans gehad. Wat een leuke dierenarts! Echt een hart voor de dieren! Had ook enorm veel geduld voor onze kat die ontzettend vals is bij de dierenarts. Super consult gehad!

idioten(1 out of 5 stars (1 / 5))
Helaas is deze dierenkliniek er alleen om mensen die zieke dieren hebben af te zetten.
Hoe ze in de praktijk zijn kan ik niet beoordeelden. Onze hond heeft een beenmerg infarct op gelopen en met de vraag of ze hem eventueel de blaas zouden kunnen legen en ons dat voor te doen.

Moet ik 150 euro inschrijfgeld betalen en daar boven op nog een 90 euro voor het langs komen, daar boven op nog eens de behandeling. Dus mensen pas op als men hier in de buurt woont of gaat wonen.
Beter de volgende nemen. Waarschijnlijk net zo goed geholpen alleen 200 euro goedkoper.

De reactie hieronder. Ja zeker goed begrepen uw medewerker zij 150 euro inschrijfgeld plus daar komen de kosten van het consult nog boven op.. daarop heb ik gezegd inschrijfgeld van 150 euro is toch niet normaal of wel. Daarop melde uw medewerker dat het regels zijn van zijn baas. Als u het niet gelooft ik heb het gesprek opgenomen.

Alexander(2 out of 5 stars (2 / 5))
Misschien voor de gewone dieren een prima dierenarts, maar ze hebben geen verstand van cavia’s. Bij onze cavia werden onwaarheden verkondigd (geen haken op de kiezen wat wel zo bleek te zijn bij een andere dierenarts waardoor die een groot abses had ontwikkeld). Ook van de prijs viel ik ik bijna flauw (ruim 3x zo duur als een andere dierenarts die ook nog kundiger was). Dus alleen een aanrader voor mensen met standaard huisdieren en een dikke beurs.

Ilzebeth(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer zorgvuldig met hart voor dieren.
Ivm en operatie is onze hond er een aantal dagen opgenomen geweest. Twee maal per dag telefonisch werden wij benaderd hoe het met onze hond ging. Echt uitstekend!! Dankjewel voor de goede zorg voor onze hond Mylo, Mylo was in goede handen.

Linda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Afgelopen september is onze kat Teun aangereden. Wat hebben ze hem goed verzorgd en ons als butlers van Teun goed op de hoogte gehouden. Chapeau! Inmiddels is Teun zo goed hersteld van zijn kaakbreukjes dat hij weer volop brokjes eet!

Roelie(5 out of 5 stars (5 / 5))
We hebben helaas onze lieve st bernard moeten laten inslapen, de dierenarts deed deed vol respect naar Wodan en het gezin…

Revolting(4 out of 5 stars (4 / 5))
Helaas vandaag afscheid moeten nemen van mijn kater Scottie die 12 jaar een zeer goede vriend van me was. Het was druk bij de dierenarts. Mijn jonge Herdershond voegde daar ook nog meer drukte aan toe. Gelukkig kon ik meteen door lopen wat ik wel plezierig heb gevonden. Ook was het fijn om discreet het gebouw te kunnen verlaten. Qua begeleiding mag ik niet klagen. Het was fijn om even een moment alleen afscheid te kunnen nemen en er werden ook niet teveel persoonlijke vragen gesteld die herinneringen en emoties oproepen. Ik wou dat het anders was, maar de laatste week ging hij zeer snel achteruit. Vriendelijke mensen.

Peter(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede dierenarts met fijn en vriendelijk personeel, welk absoluut de tijd voor je huisdier en jezelf neemt.

Eerst altijd met onze herder Kenzo geweest. Tegenwoordig met de kater Skittles van onze dochter.

Carlo(5 out of 5 stars (5 / 5))
We waren nog nooit bij Hoogveld geweest. Onze hond, Rakker, was al enige tijd ziek. Afgelopen weekend werd de situatie echter zo erg dat we hem moesten laten inslapen. We zijn toen naar Hoogveld gegaan. De respectvolle manier waarop we al werden ontvangen deed ons goed. De arts legde heel kalm uit wat er ging gebeuren. Hij gaf ons alle tijd om op een waardige manier afscheid te nemen van onze lieve, trouwe Rakker. Wij konden zelf aangeven op welk moment de injecties werden gegeven. De arts gaf ons alle tijd en was heel respectvol naar Rakker en ons toe. Niks dan lof over deze kliniek. Tot onze verbazing ontvingen we vandaag nog 2 kaartjes namens het team van Hoogveld, waarin ze ons sterkte wensen. We zijn erg onder de indruk van de echte betrokkenheid. Wat een geweldig team!!! Als we ooit weer een huisdier nemen, weten we waar we moeten zijn. Ze zijn er echt voor het welzijn van het dier.
Team Hoogveld, super bedankt voor al jullie goede zorgen en de betrokkenheid tijdens en na het afscheid van onze lieve Rakker!!!!

Monica(3 out of 5 stars (3 / 5))
Goeie dierenarts en vriendelijk, alleen de baliemedewerker (van vanmorgen)is chagrijnig, doet autoritair, is kortaf en onvriendelijk. Jammer.

Gertie(5 out of 5 stars (5 / 5))
We hebben helaas onze lieve Goldie moeten laten inslapen. Ze hebben ons heel goed en kordaat geholpen. Het was in het weekend en waren er nog nooit geweest. Heel lief personeel, bedankt dames.

christel(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super goede kliniek met uitstekende dieren artsen,t beste voor uw huisdier.En alle apparatuur aanwezig voor je dier dat maakt het ook zo vertrouwd om te gaan.24/7 bereikbaar!

Wendy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Seline stuurmans is geweldig voor al mijn katten/kittens. Ze is een dierenarts met veel liefde voor de dieren.

Natascha(1 out of 5 stars (1 / 5))
Wij hebben een pup in huis(mopshondje)toen we haar gehaald hadden bleek dat ze zich 2 dagen vantevoren verslikt had en medicijnen gekregen had maar was ons niet duidelijk hoezo medicijnen tegen verslikken??maar kreeg dat van die mensen mee voor het geval het nog eens gebeurde.thuis maar eenmaal thuis ik opgezocht waar die medicijnen nu echt goed voor waren nou bleek dat als ze zich verslikken ze ook wel snel kans op longontsteking dus ter voorkoming daarvan!ok.dag erna verslikte keesje zich weer en wij wisten geen raad heb de dichtstbijzijnde da gebeld was dus hoogveld en dit verhaal uitgelegd het was toch verstandig om even te komen nou ondertussen was er al niks meer aan de hand maar ja waren eenmaal daar echt in totaal nog geen 5 min.binnen alleen even naar de longen geluisterd en dat was het ze was in orde en kon gaan!!uiteindelijk net een brief van incasso gekregen van openstaande factuur!!die ik nooit gekregen heb.ik gebeld sorry dan zal er iets mis gegaan zijn ik zeg wat zijn dan de kosten buiten die incasso nee zegt wat staat daarop ik zeg 42.55 o ja dat is goed dat kost het consult!!!voor niks doen!belachelijk

Renee(5 out of 5 stars (5 / 5))
Deze dierenkliniek heeft mij super geholpen met mijn hond Parker, de dierenarts stelde mij gerust en heeft zich in hem “vastgebeten” om erachter te komen wat er met hem aan de hand was (gelukt!). Super service, lief, vriendelijk en kundig!

louis(4 out of 5 stars (4 / 5))
Snel en heel goed geholpen. Goede diagnose en duidelijke uitleg
L. Wilhelmus
Haelen

Sandra(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze hond heeft hier gisteren een laparoscopische sterilisatie gehad. De begeleiding was erg prettig want ik was zelf erg nerveus.. de operatie is goed verlopen en het gaat super met onze hond. We kregen achteraf precies uitgelegd hoe het gegaan was. Vandaag werd ik zelfs nog gebeld hoe het met onze hond ging. Hele fijne service. Klein minpuntje, best prijzig… Maar dat is het wel waard.

Fred(5 out of 5 stars (5 / 5))
Op de eerste plaats wil ik wijzen op de prijs. De kliniek is best prijzig maar wel de moeite waard. Voor de dieren is er echt niets beters. Ze zijn hier erg kundig en ontzettend lief voor de dieren. Indien u de mogelijkheid heeft om de kosten te betalen voor een juiste, deskundige en diervriendelijke behandeling is deze kliniek zeker een aanrader.

Robert(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vriendenlijke medewerkers.
Goede dieren artzen

Marian(1 out of 5 stars (1 / 5))
Onze hond gebracht voor oogcorrecties. Slechte communicatie omtrent de operatie. Volgende dag werd onze hond ziek. Gebeld kon bijwerking zijn van de medicatie metacam. Was niks ernstigs in de gaten houden. De dag erna avonds werd hij nog slechter alleen maar bloed als ontlasting echt veel. Gebeld langs gegaan in Roermond daar bleek had 40,7 koorts infuus aangelegd. Moesten we hem zelf even overbrengen naar Echt. Daar aangekomen moest met spoed opgenomen worden anders zou hij het niet redden. Me man wilde hem optillen want lopen kon hij niet meer was te zwak. Assistente zei nee dat mag niet wij nemen hem nu over van u. Vervolgens trekt ze onze hond aan zijn riem door de gang. Bloedstreep over de vloer,me man wilde er snel naar toe om hem op te pakken. Toen kwam er ineens nog iemand bij en tilde ze hem samen op en de deur ging dicht. Wij moesten vertrekken en zouden gebeld worden. Uiteraard helemaal boos omdat we dit geen manier vinden hoe je met een ziek dieromgaat. Meenemen was geen optie zou hij niet redden. Ook nog gezegd dat ik zelf zeker wist dat dit van de metacam kwam. Maar ze gaven hem eerst alsnog metacam. Toen gemaild dat ik echt niet wilde dat hij nog metacam kreeg. Geen reactie op onze mail. Bij ophalen de volgende dag kregen we een dikke rekening. Ik vond dit niet geheel terecht. Vond dit ook nog deels onder nazorg horen. Maar dit klopte ook niet volgens hun hij zou thuis ofzo wel iets opgelopen hebben werd er gezegd. En is tde tijd van het jaar

Sylvia(1 out of 5 stars (1 / 5))
Hebben ons opgelicht.en mijn lieve kater die suiker ziekte bleek te hebben.geen insuline gegeven.maar wilde hem naar huis sturen in de ochtend met de mededeling dat hij erboven op was.had gegeten en gedronken kon naar huis
Afgesproken prijs was 150
Maar ze maakte er 330van.
En uiteindelijk werd het meer dan 700e
Want ze hadden hem eten moeten geven.met kerst
Hij at helemaal niet meer
HEB hem moeten laten inslapen
Dat heeft een discussie van 1 uur geduurd.
Ze wilde eerst 500e handgeld
Vuile oplichters.
Geen enkel medeleven of dierenliefde hebben die lui daar.
Alles voor het geld.
Niet voor het welzijn van het dier.
Afschuwelijke kliniek.
Raad het je af.
Echt waar
GEITENBERG Kerkrade stuurde me door met spoed
Onvoorstelbaar
Alleen maar discussie met haar gehad

ik kan je wel een paar goede dierenartsen aan bevelen.
Smeets in Kerkrade man met een hart voor dieren en de baasjes .

Wolfs berg en terblijt super dierenarts
EN ze hebben.eerlijke redelijke prijzen.
En zijn oprecht zorgzaam.

siva(1 out of 5 stars (1 / 5))
Super slechte dieren kliniek.was doorverwezen door de Neurenberg Kerkrade.
Maar zachtjes uitgedrukt is deze vrouw zelf een geit.
Verschrikkelijk.wat een onprofessionele paniekzaaister.
Én los van dat het je onnodig veel extra geld kost. .moet je diertje ook nog extra lijden.
Afschuwelijk
Vooral de dierenkliniek was onduidelijk geen medeleven.
Het draaide alleen om geld
Geen dieren vrienden.
Maar productie werk zo zag het er uit .
Waanzin.

Renė(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zoals meer dan 25 jaar weer zeer goed geholpen.
Nog altijd een super team.
Heelveel kundigheid.

samina(5 out of 5 stars (5 / 5))
Veearts Winkelmolen onze favoriet… Heel zachte man die z’n stiel kent!
Personeel heel behulpzaam en vriendelijk!

susan(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kundige dierenartsen, zeer goede zorg voor dier

Jos(5 out of 5 stars (5 / 5))
Afgelopen zaterdag ons hondje na 15 jaar moeten laten inslapen.
Zeer respectvol behandeld en in alle rust afscheid kunnen nemen.
Na enkele dagen ontvingen we nog een medeleven kaartje van de dierenkliniek.
Wat een fijn en warm gebaar.
Chapeau!!!!!

Elenieke(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij komen met onze dieren al jaren bij het hoogveld. Ooit ons paard daar laten operen. Andere dierenartsen zeiden dat hij nooit meer zou kunnen lopen en beter ingeslapen kon worden maar het hoogveeld heeft hem geopereerd en na een lange rustijd kon hij weer met de andere paarden naar buiten en kon hij ook weer bereden worden. Het Hoogveld is wel wat prijziger maar daarvoor krijg je wel deskundigheid en top hulp. Iedereen is zeer vriendelijk en behulpzaam. Voor ons geen andere dierenarts.

Anja(5 out of 5 stars (5 / 5))
We zijn vorige week voor het eerst hier geweest, en wij, maar zeer zeker onze Juul zijn er perfect geholpen, we zijn zeer tevreden, en zouden deze kliniek zeer zeker aanraden

Leo(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gewoon goede, vriendelijke en deskundige dierenartsen. Ook vriendelijk voor baasjes 🙂

Bernique(5 out of 5 stars (5 / 5))
Met heel veel liefde is mijn kater Rakker goed behandeld en verzorgt door de dierenarts en de medewerksters in de kliniek.

D(4 out of 5 stars (4 / 5))
Dierenkliniek met veel kennis. Wij hebben hier een speciale operatie voor onze bulldog uit laten voeren. Genaamd Bos operatie. Gelukkig is alle goed gegaan, ook de nazorg door de kliniek was perfect

Roger(4 out of 5 stars (4 / 5))
Hoofdvestiging van deze dierenartsen praktijk. Deskundige en vooral vriendelijke medewerkers kunnen hier vele onderzoeken en behandelingen verrichten. Ook is hier een nacht en weekend dienst. Is aan de dure kant, rondkijken loont als je voor het eerst een dierenarts zoekt.

Marlie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd heel goed en lief voor de dieren.ben echt tevreden.

Carool(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede service, zeer tevreden met René van de Ven als dierenarts.

sportfitlive(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel erg bedankt voor de vriendelijke hulp… 2 dagen geleden in de nacht zat onze hond op sterven en we mochten snacht snel langs komen alleen het was te laat voor hem. Helaas is hij daar overleden…. We zijn toen zo goed geholpen door het personeel we hadden een goede afscheid door hun gekregen

Izzy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een geweldig team van specialisten waarbij het dierbelang voorop staat.
Deze mensen zijn ontzettend zorgzaam en bekwaam waarbij men met een warm gevoel geweldig begeleid wordt.
Helaas heeft onze Boef het niet gehaald maar dat is absoluut niet te wijten aan de kunde en zorg van alle medewerkers.
Wij willen jullie hartelijk bedanken voor jullie medeleven en grote steun tijdens deze zware periode.
Een speciaal woord van dank aan Dhr. Michel Willems die werkelijk alles uit de kast heeft gehaald om onze Boef te redden, helaas heeft het niet mogen baten.

Melita, Izzy en Ruud van Daal.

w(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wat een verbazing een kaartje krijgen van de dierenkliniek met veel sterkte erop na het laten in slapen van ons konijntje geweldig gewoon er komt vast en zeker een nieuw konijn bij ons wonen bedankt Kim,Dorien,Frederique voor de goede zorgen gr Anita Coenen

harald(5 out of 5 stars (5 / 5))
Alles wat je van een goede dierenkliniek mag verwachten. Zeer vriendelijk personeel.

☎ BEL ONS

Dierenkliniek Hoogveld Echt foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Echt:

  Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

  3.8 / 5. 4

  5 gedachten over “Dierenkliniek Hoogveld Echt”

  1. Schandalig! 386 euro voor onnodig onderzoeken om te horen dat Happy niets had.
   Geen bekwame dierenarts maar een bedrijf dat om winst draait, vergeten het welzijn van de katten en de portemonnee van de eigenaar.
   Veel smoesjes van de dierenarts om onderzoeken te laten maken dat niet nodig zijn.
   Om te schamen!

   Beantwoorden
  2. We zijn we blij dat door de juiste behandeling en goede zorgen van dierenartsen Frans, Monique en Vasco onze Kwispel het heeft gered. We hopen dat de ontsteking nu onder controle is. Ook complimenten voor de assistenten. Samen vormen jullie een goed team met hart voor dieren.

   Beantwoorden
  3. Misschien moet je blij zijn dat een dierenarts Happy goed onderzocht heeft en niks kan vinden. Ze zijn zeer kundig en zorgzaam. Dat is toch ook goed nieuws. Maar u klaagt bij meerdere partijen niet alleen bij dierenartsen. moet u niet doen. Mensen hebben u door het is niet altijd alles voor niks. Het stukje over de portemonnee mag ik gerust omdraaien en op u betrekken.

   Beantwoorden
  4. Ik vind het een verschrikkelijk dierenarts
   Heb paar keer gebeld naar de spoed lijn de afgelopen jaar
   Eerste keer was een een hond aan het stikken we konden niet terecht omdat er geen dierenarts ter beschikking was

   Heb ook een keer gebeld voor me paard was ook spoed hadden ze ook geen tijd

   Daarna een keer voor me chihuahua die uit het niks om viel en buiten bewust zijn was ook de spoed lijn gebeld
   Moest een ander dierenarts bellen dat was 20 min rijden kon het al te laat zijn bewijzen van spreken
   Gelukkig heefd ze het gered
   Omdat hun voor de zoveelste keer geen tijd hadden

   En vandaag ging het niet goed met me geit
   Die hebben we vandaag bij een andere dieren arts in moeten laten slapen

   Ze moeste de ogen uit de kop schamen iets minder aan het geld denken

   Dierenarts voor niks jullie zijn een klant kwijt

   Beantwoorden
  5. Ik ben ontzettend geschrokken van het bedrag nl. 206,50 Euro dat ik moest betalen voor het inslapen van ons konijn.
   Okee , het was zaterdagavond en weekend dus, maar dan nog. Wie bedenkt zulke prijzen?

   Beantwoorden

  Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!