Dierenkliniek Spiertz

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Dierenkliniek Spiertz

Openingsuren Dierenkliniek Spiertz

maandag 09:00 tot 10:30,17:30 tot 19:30
dinsdag 09:00 tot 10:30,17:30 tot 19:30,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 10:30,17:30 tot 19:30
donderdag 09:00 tot 10:30,17:30 tot 19:30
vrijdag 09:00 tot 10:30,17:30 tot 19:30
zaterdag 09:00 tot 10:30
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Dierenkliniek Spiertz?

Adres
Molenstraat 51, 6161 CT Geleen, Nederland

Reviews over Dierenkliniek Spiertz

4,8
Gemiddelde waardering met 235 beoordelingen

 

Gertie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer kundige fijne dierenarts. Hij legt alles zeer duidelijk uit en beantwoord graag je vragen. Helaas heeft hij onze 11 jarige hond Toby moeten laten inslapen. Ook dit heeft hij op een hele mooie waardige manier gedaan.

Albertien(5 out of 5 stars (5 / 5))
Top dierenarts leg alles goed uit en maakt gelijk werk van alles stuurt gelijk alles door kan niet anders als zeggen alle lof voor deze man

Calvin(5 out of 5 stars (5 / 5))
Enige dierenarts die zich het savonds en daarna nog eens snachts de tijd nam om ons te komen helpen tijdens de bevalling van onze hond. Andere dierenartsen vonden het geen spoed en hingen op.

Lilian(1 out of 5 stars (1 / 5))
Helaas een nare ervaring met deze dierenarts gehad, ik ben met Luna 2 maanden geleden bij hem geweest. Onvriedelijk behandeld geworden en voor Luna was hij hardhandig. Zij had helaas uitzaaiingen. Iedereen kan weleens een slechte dag hebben. Dus twee weken geleden gingen we terug, want Luna kon nauwelijks lopen. Hij heeft haar de nagels geknipt en haar nekje gekraakt en was weer zeer onvriendelijk. Het zou na een week beter moeten gaan, en na 1 week konden wij terug gaan voor controle. Het ging steeds slechter met haar, en kwam nauwelijks haar mandje uit. Ik ben hierna naar een andere dierenarts gegaan. Zo laten wij ons niet behandelen. Deze andere dierenarts constateerde dat Luna inmiddels ook een knobbel onder haar oksel heeft. Luna is nu voorgoed gaan slapen

Hubertus(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gisteren om 19 uur met Sultan voor de eerste keer gegaan. Hij had veel pijn in zijn rug. Hij zag in 30 seconden dat het een hernia was. Sultan kreeg een spuitje en moesten de volgende dag terug komen.
Vandaag heeft hij Sultan meteen doorgestuurd naar een rugspecialist in diepenbeek. Daar word hij morgen geopereerd en daarna geen pijn meer en kan weer lopen. Super arts.

Asia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer kundige dierenarts. Ik ben zeer blij dat we deze kliniek hebben gevonden in Limburg.

Roger(4 out of 5 stars (4 / 5))
Van morgen met onze kat geweest
Helaas was het te laat netjes geholpen
Goede zorg verleend eerlijke advies fijne mensen met hart voor dieren

Kristel(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vriendelijke dierenarts en assistente(s). Zeer goede ervaringen met hond en katten.

Math(5 out of 5 stars (5 / 5))
We werden, ondanks sluitingstijd, op professionele wijze geholpen met een ernstige noodsituatie van onze kater. Dr. Wiertz draait er geen doekjes om en vertelt open over wat te verwachten, en wat hij daarbij kan betekenen. We hebben zijn hulp als adequaat en prettig ervaren!

Sharon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer vriendelijke en kundige dierenarts met hart voor de zaak.

sharon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super dierenarts wat altijd voor jou en je dier klaar staat, zelfs met kerst of andere feestdagen, recht door zee en eerlijk

Arnold(5 out of 5 stars (5 / 5))
Dit is een goede dierenarts, geeft oprecht zijn mening wat het beste voor het dier is.

Lilian(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede dierenarts kom er met mijn 7 jarige cavalier charles al vanaf haar geboorte

Loo(5 out of 5 stars (5 / 5))
De dierenarts niet van het Zuiden maar geheel Nederland. Echt een arts die er staat voor zijn patiënten

Dennis(5 out of 5 stars (5 / 5))
Dierenarts die direct en eerlijk is.
zijn vak met heel veel liefde en respect voor de dieren doet!
En heel schappelijk is in prijs en geen torenhoge bedragen vraagt als vele andere.
Wij zijn heel zijn heel blij met deze arts voor al onze dieren.

Sylvia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Het is een goede dierenarts ze zijn allemaal super aardig en ze zijn rechtuit voor het dier.! En staat altijd voor de diertjes klaar
Liefs Lucky Blacky en whitey

Annet(5 out of 5 stars (5 / 5))
Niets dan lof voor dierenkliniek Spiertz.

Annet(4 out of 5 stars (4 / 5))
Zeer kundige dierenarts. Ruime wachtkamer. Openingstijden prima. Altijd plaats op de parkeerplaats.

Laura(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele fijne dierenarts! Denkt vooral in het belang van dieren! Echte aanrader

Martin(5 out of 5 stars (5 / 5))
Je word altijd vriendelijk ontvangen en de arts vind ik top! Altijd behulpzaam, goede adviezen!

Bo(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kom uit Duitsland steeds terug voor deze dierenarts. Nog nooit zijn mijn honden zo goed behandeld geweest als bij spiertz. Hij is zeer geinteresseerd en probeerd ook echt te helpen. Hij denkt goed na voor dat hij iets doet.

Mireille(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer kundig en vriendelijk! Proberen ook niet om onnodig medicijnen aan te smeren. Hier nu 2 maal geweest omdat de andere dierenarts dicht was. Raad het zeker aan!

S(5 out of 5 stars (5 / 5))
Nou weet toch een ding zeker dat deze dierenarts geen oplichter is! En al helemaal niet om het geld gaat! Tegenover andere dierenartsen vraagt die zich vaak echt een laag tarief en helpt de dieren ook echt! Dankzij hem leeft m’n konijn nog terwijl een andere dierenarts m’n konijn al spuitje wou geven. En ben ook met de hond van m’n vriend daar geweest heeft de hond ook echt goed geholpen ondanks dat die hond al 16 is. Menige andere dierenartsen hadden al gezegd laten inslapen. En daarbij als je niet meteen kan betalen mag je ook achteraf betalen, tenzij je al een schuld heb daar. Ik vindt een top dierenarts en ondanks dat weer ben verhuisd na Landgraaf is me die stuk echt wel waard en ga nergens anders meer na toe! Enige dierenarts die ik durf te vertrouwen.

Daisy(5 out of 5 stars (5 / 5))
tot nu toe alleen maar hele prettige ervaringen bij deze dierenarts. Al onze huisdieren zijn hier goed geholpen. Hele aardig en vriendelijk personeel. Ze doen er alles aan om je diertje weer beter te krijgen. Ik kan deze dierenarts iedereen aanbevelen.

Fred(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne dierenarts, djenga gaat er graag naar toe

capedutchy(5 out of 5 stars (5 / 5))
dierenbelang staat hoog in het vaandel met een natuurlijke inslag en oog en oor voor dier en hun metgezellen

Sandra(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kan mij helemaal niet vinden in bovenstaande beoordelingen . Ik ben super tevreden over deze dierenarts. Frank Spiertz neemt zich, ondanks een drukke wachtkamer altijd de tijd voor je. Dit is toch wat iedereen wil. En bij ons toen wij binnen kwamen met onze Dobermann die vermoedelijk een maagkanteling had kregen wij voorrang op alle wachtende mensen in de wachtkamer.

Rob(5 out of 5 stars (5 / 5))
Nou Dave, in jou reactie kan ik me helemaal niet vinden !
En normaal hou ik me ook niet met recensies bezig.
Als iemand hart voor dieren heeft, en niet de mensen op kosten jaagt, is het deze dierenarts wel, ik ben weken aan een stuk, zelfs de zondagen iedere dag voor behandeling geweest van ons hondje, en heb de consulten niet hoeven te betalen, gewoon 1x klaar, wie doet dit nog ?
Voor mij is dit de beste arts, in de verre omtrek, en met mij denken er veel mensen zo over, anders zat het er niet zo vol.

Marianne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Dank je Frank voor alle goede zorgen al die jaren voor onze Nik, en nog meer bedankt voor de thuis euthanasie in coronatijd en het lieve kaartje na het verlies van Nik.

Diana(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ben supertevreden over Dr Spiertz. Hij neemt écht wel de tijd voor jou en je huisdier. Ben voor een second opinion bij hem terecht gekomen en sindsdien wil ik niet meer naar een andere dierenarts met mijn katten. Woon in Born en er is een dierenartspraktijk op loopafstand van ons huis. Helaas zullen ze me daar niet meer zien, omdat een dokter van die praktijk adviseerde om mijn kat te laten inslapen, terwijl Dr Spiertz verder is gaan zoeken naar een oplossing. Hij heeft ervoor gezorgd dat mijn kat in het UZ in Utrecht geopereerd is en nu 4 jaar later gaat het nog steeds goed met deze kater van 13. En vorig jaar met bevrijdinsdag met een andere kat van mij naar Dr Spiertz gereden, niet wetende dat de praktijk normaalgezien gesloten was. Hij kwam toevallig naar buiten en heeft me toch geholpen en niet naar huis gestuurd wat een andere wel gedaan zou hebben op een vrije dag. Bedankt daarvoor en voor al die andere keren!

The(1 out of 5 stars (1 / 5))
Heeft niet het beste met de dieren voor ,wilt zoveel mogelijk ÉUROS verdienen over de rug van de dieren !!!!!

Neem aub een andere dierenarts AUB ,ik heb u gewaarschuwd !!!!

Zeer slecht en teleurstellend

Een grote oplichter ,geld komt op de éerste plaats en dan pas het huisdier.
Aub ga er niet heen !!!!

Karin(5 out of 5 stars (5 / 5))
200% oneens met Dave Kicken; zijn ervaring is blijkbaar volstrekt tegenstrijdig met onze ervaring bij deze dierenarts. Wij komen hier – als ik me niet vergis – al sinds 2003 met onze Amerikaanse Cockers. Dokter Spiertz neemt absoluut de tijd voor de dieren en luistert goed naar hetgeen wij te melden hebben; en dat is een prima combinatie!

marian(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een zeer bijzondere betrokken en deskundig dierenarts. Wij zijn er 9 jaar geleden door een second opinion terecht gekomen en dat is een gouden greep geweest. Als Dr. Spiertz er niet was geweest was onze hond, een Leonberger met veel uiteenlopende kwalen, er ook niet meer geweest.

Hoe iemand hier kan schrijven dat t hem om t geld gaat is ons een groot raadsel.
Wij hebben totaal andere ervaringen. Alle ruimte en tijd wordt er voor hond en baas uitgetrokken.

Zeffie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Update : vandaag een heldere uitleg gekregen van dr Spiertz. Eea is mij nu veel duidelijker geworden. Achteraf blijkt het toch de juiste keuze te zijn geweest

Weet het eigenlijk niet meer. De blaas van mijn kater was verstopt. Hierdoor kon hij niet meer plassen. Kreeg het advies om hem in te laten slapen, omdat de kat een lastig karakter had. Dat zou problemen opleveren tijdens en na een operatie. Bijvoorbeeld het dragen van een kapje. Toedienen van medicijnen ed. Ik heb zijn advies opgevolgd maar heb toch mijn twijfels. Of ik toch niet voor een operatie moet gaan

marina(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer fijne dierenarts. Werkt ook met homeopathie waardoor ik ooit doorgestuurd naar Arnhem door een andere dierenarts en bij deze dierenarts met druppeltjes voor 7,50 geholpen ben. Mijn hond die vergiftigd was knapte zienderogen op. Super! !

de(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super dokter met enorm veel liefde en kennis van huisdieren!!!!!

Eveline(5 out of 5 stars (5 / 5))
De Dierenarts is erg betrokken en doet werkelijk alles wat in zijn macht is om de patienten passende zorg te verlenen.

Senna(1 out of 5 stars (1 / 5))
Helaas geen goede ervaring met deze dierendokter. Vind hem erg nors en onvriendelijk. Kreeg ook medelijden met zijn assistente. Viel aardig fel uit om kleine dingen waar wij als klant bij stonden. Vond het erg gênant. Voor ons een andere dierendokter.

Wanda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Alle in der Ordination sind immer sehr freundlich.
Wir sind froh so eine gute Betreuung zu haben.
Danke
.
Sorry.
Zelf heb ik deze eerste beoordeling met 2 ☆ in februari, niet gegeven. Hier zijn mijn correctie met 5 ☆.
We zijn erg blij met Dr. Spiertz. Alle in de prajtijk zijn altijd erg vriendelijk. We zijn blij om zo’n goede service.
dank u wel
.
Sorry.
I myself have this first evaluation with 2 ☆ in February, not delivered.Here is my correction with 5 ☆.
We are super satisfied with Dr. Spiertz.All in the ordination are always very friendly.
We are glad to have such a good care.
Thank you

Resi(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij komen al een ewigheid bij dierenkliniek Spiertz.
Zelfs vanuit Kerkrade.
Onze dieren zijn altijd super behandelt.
Ook bij trieste momenten hebben wij de ervaring dat dr. Spiertz altijd volledig meeleeft.
In deze praktijk voel je je op je gemak.
Er zijn altijd vervelende mensen die een hobby eraan hebben om mensen naar beneden te halen.
Gewoon zielige figuren.

Marc(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer betrokken, echte dieren liefhebber die alles uit de kast haalt om problemen op te lossen. Ook zijn assistente Patricia is zeer betrokken en vriendelijk. TOP TEAM

Randy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een goede en eerlijke dierenarts top kerel

☎ BEL ONS

Dierenkliniek Spiertz foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Geleen:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

1.5 / 5. 2

1 gedachte over “Dierenkliniek Spiertz”

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!