Dierenartsencentrum Heerlen

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Dierenartsencentrum Heerlen

Openingsuren Dierenartsencentrum Heerlen

maandag 09:00 tot 17:30
dinsdag 09:00 tot 17:30,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 17:30
donderdag 09:00 tot 17:30
vrijdag 09:00 tot 17:30
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Dierenartsencentrum Heerlen?

Adres
Sittarderweg 79B, 6412 CC Heerlen, Nederland

Reviews over Dierenartsencentrum Heerlen

4,5
Gemiddelde waardering met 392 beoordelingen

 

Roger(1 out of 5 stars (1 / 5))
Nou ontzettend slechte dierenarts, heb hun gebeld dat ik een kat had die met spoed moest worden geholpen maar nee hun antwoord was, sorry maar wij nemen geen huisdieren meer aan. Dit is toch gewoon te gek voor woorden, geen goed woord voor over en dan is een ster nog te veel. SCHAAM JULLIE.

Tatjana(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij zijn zeer tevreden over dit dierenarts centrum.
Altijd vriendelijk en correct!!
De diertjes worden met veel liefde ontvangen en behandeld en de baasjes worden ook met veel respect te woord gestaan.
Ook is dit een zeer betaalbare arts.
Ik hoop dat wij, mijn hond en ik, hier nog lang patiënt mogen zijn.

Sjaak(5 out of 5 stars (5 / 5))
Er is geen spreekuur meer. Dus denk aan het maken van een afspraak vooraf. Onze katten (3) zijn erg tevreden. Aardig, ter zake en niet teveel tierlantijnen. Prima Dierenartsencentrum en een redelijke prijs.

Rob(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij zijn dik tevreden over dit dierenartsencentrum. Vooral de manier waarop onze hond Donyo hier altijd verzorgd is geworden. Jammergenoeg is hij nu niet meer in ons midden …

Limburg(2 out of 5 stars (2 / 5))
Helaas maar 2 sterren omdat ze te druk hebben…. opname stop…. soms geen tijd… maar die keren dat ik wel terecht kon goede service en prijs / kwaliteit.. doordat je niet altijd bij ze terecht kan geen 5 sterren waard

AJEAM(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kon, in het weekend, vrijwel direct terecht met onze hond. Namen alle tijd, luisterde goed. Shadow kreeg de aandacht die ze nodig had. We geven haar nog een kans ondanks haar respectabele leeftijd. Meiske loopt weer vrolijk rond. Bedankt!!!

Kenneth(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kom hier al 18 jaar met de honden. Goede artsen, nemen de tijd, En voor een goede prijs, vergeleken met de voorgaande praktijk

H(5 out of 5 stars (5 / 5))
We moesten een spoedafspraak maken konden gelijk goed geholpen. Oud huis maar mooie praktijk.

nicolle(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hier hebben ze nog voor de dieren en hun baasje. Ze werken met hun liefde en niet met hoe vul ik mijn beurs.
Toppers zo vind je ze niet veel meer

Roustabout(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super. Artsen . En lief voor je diertjes .Dierenarts is liever dan een arts voor mensen. Deze praktijk is aanrader voor iedereen die een huisdier heeft. Toppy

Jordy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gisteren naar onze eigen dierenarts gebeld, wegens ziekte konden zij ons niet helpen, dit is pure overmacht en begrijpelijk, wij werden doorverwezen naar Dierenartsencentrum Heerlen. Hier werden wij direct geholpen met onze kater, vriendelijk en kundig personeel. Bedankt hiervoor!

Math(5 out of 5 stars (5 / 5))
Al jaren klant bij Dierenartsencentrum Heerlen met beide honden en tot volle tevredenheid. Vandaag onze 13-jarige herder helaas moeten laten inslapen. Alles zeer soepel en netjes verlopen. Bedankt Frank van Os en het team.

Richard(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede behandeling voor de dieren, vriendelijk en niet duur.

Marianne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zijn zeer tevreden dieren worden altijd goed behandeld.we hebben zelf een kaartje gekregen met veel sterkte met t overlijden van Joost .nadat wij onze rode kater hadden laten inslapen was 20 jaar oud.

Marc(5 out of 5 stars (5 / 5))
Alleen op afspraak. Fijne dierenarts met schappelijke prijzen.

Mia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Geweldige praktijk, kom hier al jaren.
Zelfs bij het laten inslapen van mijn lieve viervoeter Moo hadden ze alle tijd en invoelingsvermogen.

Jacques(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vandaag onze Rottweiler Zina geopereerd. Super gegaan .. kundige en heel vriendelijke dierenarts!

Melanie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele fijne dierenartsen die ook de tijd voor jou en je dier nemen. Ik ben daar geweest met mijn kat en toen hebben ze bloed afgenomen. De ochtend erna ging het ineens heel slecht met hem en kon ik nogmaals terug.Ik heb mijn kat helaas moeten laten inslapen. Diezelfde avond kreeg ik nog een telefoontje met de mededeling dat de bloeduitslag binnen gekomen was en de prognose zeer slecht was. Ik waardeerde dit heel erg. Hierdoor wist ik wel zeker dat we die ochtend de juiste beslissing hadden genomen.

Tamara(4 out of 5 stars (4 / 5))
Wij komen hier al jaren met onze dieren.
Ze hebben een hart voor dieren en prijsverhouding tegenover andere dierenartsen is ook goed.
Een aanrader.

Ed(2 out of 5 stars (2 / 5))
De dokter was vriendelijk maar wel van de hak op de tak en niet veel wijzer

Zonnetje(1 out of 5 stars (1 / 5))
Nooit meer , betaalde 91 euro voor consult. Het zou een spoedgeval zijn…beetje raar, want ik had een gewone afspraak gemaakt . 45 minuten in de wachtkamer gezeten en 5 minuten binnen geweest en dan 91 tellen . Nooit meer dat ik daar heen ga

maurice(4 out of 5 stars (4 / 5))
Ben er bijna 5 jaar niet meer geweest omdat ik geen hond had .ga weer met mojn nieuwe hond 23 februari 20.21 weet er na toe .maar ik kom er al meer 30 jaar en ja overal gaat wel wat mis.
Maar ik vertrouw het al jaren
Jammer dat dokter ván os er niet meer is .
Gr Maurice.

H.E. Beelen (5 out of 5 stars (5 / 5))
Vriendelijke dierenartsen die goede diensten doen voor een redelijke prijs

vienn(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kon meteen met mijn hond terecht die last had van een hotspot. Werd meteen geholpen. Goede uitleg en helemaal niet duur. Kosten medicijnen vond ik ook meevallen. Zijn lief voor de dieren en de assistentes en dokter zijn ook erg vriendelijk.

Larissa(1 out of 5 stars (1 / 5))
Nooit meer vroeger heel tevreden.. maar kunnen niet met dieren omgaan! Als ze de hond niet in hun handen kunnen krijgen ligt het aan de hond of aan jezelf. Mijn pup van 4 maanden zou angstig zijn ?!! Pardon thuis en de omgeving is de heel sociaal speelt met iedereen kan met kinderen overweg! Doet geen vlieg kwaad. En daarbij is het ee pup! Hier kom ik dus nooit meer en raad iedereen het af! Een bezoek aan de dierenarts is nooit fijn en al helemaal niet nu in deze periode met corona en mondkapjes! Is allemaal nieuw! En daarbij m’n hondje zo pakken dat hij me aankijkt van help. Hoe wordt je hond angstig ?? Had weg moeten lopen!! Hoe zouden ze met dieren omgaan als je erzelf niet bij bent ?

Anneke(3 out of 5 stars (3 / 5))
Vriendelijk personeel ben niet binnen geweest mijn kat moest onder verdoving getrimd worden

Pauline(5 out of 5 stars (5 / 5))
We zijn 2 jaar geleden hier terechtgekomen nadat we het vertrouwen in een andere dierenarts in Heerlen hadden verloren. Dr. van Os heeft onze zieke poes goed onderzocht, bloed geprikt, met slechte uitslagen; het poesje is overleden. De begeleiding en het persoonlijke contact en uitleg hebben wij erg op prijs gesteld. In dit dierenartsencentrum wordt niet zo commercieel gewerkt als in heel veel andere praktijken. Ook de kosten zijn heel redelijk. Er wordt bovendien niet gepusht om producten af te nemen of belastende behandelingen te laten gebeuren. Met onze andere poes blijven we hier zeker terugkomen. Ze werken sinds nu alleen op afspraak en dat is ook echt fijn.

Maarten(3 out of 5 stars (3 / 5))
De dierenarts was best goed maar de hele situatie er omheen was een aanfluiting. Voor de ingang is een steile en smalle stenen trap en kan me vele situaties voorstellen waarin deze toegang een behoorlijke opstakel vormt. Wat mij betreft niet voor herhaling vatbaar.

Carin(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer tevreden met artsen en medewerkers,,zeer betrokken .
Vorige week onze hond moeten laten inslapen,,zeer goed begeleid…prima ervaring.
Vandaag kaartje van hen ontvangen om sterkte te wensen met verlies…
Waar hoor je dat nog tegenwoordig..hartelikk bedankt.

Patricia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede dierenarts al 30 jaar kom ik daar met al mijn huisdieren ..goede service ..kennen altijd hun patientjes ..prijs ook redelijk..luisteren goed na je ..en zoeken na beste oplossing ..zijn zeer eerlijk in hun mening

Samantha(2 out of 5 stars (2 / 5))
Ik begin eerst met het positieve. Ze ontvangende me vriendelijk dat is een feit. Maar lang verhaal kort. hartstikke fout diagnose op basis van gissen…tanden moesten er uit.
Second opinion van een andere dierenarts gevraagd bleek dus dat deze dierenarts de plank totaal missloeg. De nieren waren namelijk slecht en het probleem lag niet aan de tanden.
Helaas hebben we onze kater kunnen inslapen omdat we te laat er bij waren. Ik verwijt dit niet op de dierenarts, dit kwam niet op een dag aan…maar ik had liever wat eerder iets kunnen doen voor men kater.

Buiten jullie vriendelijkheid adviseer ik jullie dus aan niemand. In tegendeel. Ook zal ik niet meer bij jullie langs komen als het op gissen aan komt in een nood situatie als deze.

Nico(5 out of 5 stars (5 / 5))
We hebben helaas afgelopen zaterdag Whiskey moeten laten inslapen. Dit is met zeer veel begrip en betrokkenheid gebeurd. Bedankt voor de goede zorgen in de afgelopen 12 jaar.

tom(1 out of 5 stars (1 / 5))
Vroeger was het een goeie praktijk maar nu niet meer 3x afgescheept worden dat je hond niet ziek is en dat we ons niet zo moesten aanstellen terwijl de hond nog altijd doodziek is maar wel lekker geld vangen lekker makkelijk zo kan ik ook rijk worden hier gaan we dus nooit meer heen!!!
Beter een wat duurdere arts betalen dan deze prutsers

Kim(5 out of 5 stars (5 / 5))
Eerlijke dierenarts, prijzen zijn echt te doen. Ik raad deze dierenarts aan want ze geven goede service

Ton(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede, kundige en betaalbare zorg, wij zijn tevreden.

Daniel(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede ervaring gehad met hun toen mijn hond vorige week geopereerd moest worden.ook de prijzen zijn zeer goed te doen. Personeel is ook meegaand dus al op al kom ik hier zeer zeker terug.

Stewart(1 out of 5 stars (1 / 5))
Ik raad deze dierenarts ten zeerste af.

De dierenartsen gingen laks om met de zorgen die we over onze hond benoemden, waardoor pas na enkele maanden uit een bloedonderzoek naar voren kwam dat de lever van onze hond ernstig ontstoken was.
Vervolgens is uit onze second opinion bij ’t Hoogveld in Echt gebleken dat onze hond een te hoge dosis Prednison voorgeschreven had gekregen over een te lange periode.

Onze hond veranderde in twee maanden tijd van een vrolijke twee jaar oude hond in een bejaarde hond die de trappen niet meer opkwam!
Na het advies van ‘T Hoogveld (meteen afbouwen Prednison en aanpassen van het voer) is onze hond binnen een maand weer de oude geworden!
Door gedegen bloedonderzoek met moderne apparatuur hebben zij wel het verschil kunnen maken!

Door

floor(1 out of 5 stars (1 / 5))
sturen je gewoon weg want volgens hun is de hond helemaal gezond
blijkt bij een andere dierenarts dat je hond longontsteking heeft en dus toch echt wel ziek is al 4 weken lang

Hub(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heb mijn hondje bello daar laten opereren. Smorgens gebracht savonds gehaald, perfect gedaan hij rent weer als een jong hondje. Prima vrouwelijke arts aardig en beleefde vrouw. Ongeveer 2 weken later hechtingen eruit laten halen geheel gratis.

Angela(5 out of 5 stars (5 / 5))
Nadat onze kat angstig heeft gereageerd om te ontsnappen uit een kattenvangkooi die onze buurvrouw had gezet om haar eigen weggelopen kat te vangen heeft onze kat volgend letsel opgelopen:
Angstig
Schaafwonden op zijn neus
Opgezwollen voorhoofd
Gekneusde trachea

Dit laatste is de volgende dag opgemerkt door de dierenarts toen wij bij hem kwamen, omdat de kat slecht begon adem te halen en gedesoriënteerd raakte. Tijdens het keelonderzoek onder lichte verdoving liep er vocht in de longen en raakte de kat buiten bewustzijn. De dierenarts reageerde snel en adequaatcen heeft zijn leven gered.

De praktijk kenmerkt zich door:
Goede bereikbaarheid
Voldoende parkeerruimte
Vriendelijk personeel
Adequate hulpverlening
Lage onkosten

Margriet(1 out of 5 stars (1 / 5))
Gelukkig niet de arts van mijn beestjes.
Kan wel goedkoop zijn!. Maar nors en onvriendelijk. Wie zegt hoe ze met mijn schatjes omgaan als ik er niet bij ben!
Dus nooit

dominique(5 out of 5 stars (5 / 5))
Al 2x daar geweest. 1x voor mijn hamster diagnose gegeven wat aan de hersentjes en het klopte. 2 weekjes later overleden. Hebben ze opnieuw onderzocht hersentjes waren half afgestorven en hij kon niks meer zien . 2x met de cavias. Hebben beide prikje gehad tegen schurft. Ze deden het super. Na de prikjes even gekroeld met ze en toen ging het beter. Top dierenartsen!

☎ BEL ONS

Dierenartsencentrum Heerlen foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Heerlen:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0