Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg.

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg.

Openingsuren Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg.

maandag 09:00 tot 19:00
dinsdag 09:00 tot 19:00,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 19:00
donderdag 09:00 tot 19:00
vrijdag 09:00 tot 19:00
zaterdag 10:00 tot 17:00
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg.?

Adres
Bautscherweg 56, 6418 EM Heerlen, Nederland

Reviews over Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg.

4,5
Gemiddelde waardering met 381 beoordelingen

 

Yvonne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wat zijn ze toch altijd lief voor de hondjes.
Indy vandaag haar 3 de inenting gehad.
Het gaat heel goed met haar, ze is nou 12 weken.

marlou(4 out of 5 stars (4 / 5))
Ik vind goed gedaan maar ik hoorde niet veel ik ben zelf doof kan alleen liplezen , ik vond moeilijk om mee te verstaan met die mondkapje op ,ik had mijn dochter wel mee ,maar je voeld buitengesloten terwijl we gezegd hadden dat ik niet kon horen.dat vind ik erg ??

marjon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mijn teckelmeisje Pypie was doodziek.
Na telefonisch overleg en acute opname is zij (dankzij het stellen van de juiste diagnose en het adequaat handelen via een spoedoperatie) door het oog van de naald gekropen. Het fantastische en zéér kundige team heeft ervoor gezorgd dat Pyp inmiddels bijna volledig hersteld is. Ten alle tijden was er voor mij de mogelijkheid om te bellen zodat ik volledig op de hoogte bleef omtrent haar toestand. Mijn dank is meer dan groot en een ik kan dan ook geen betere dierenkliniek adviseren dan Dierenkliniek Parkstad waar ik al meer dan 13 jaar altijd met mijn zieke beestjes vol vertrouwen heen ga.
Bedankt Superteam!!!!

robert(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel erg vriendelijk, afspraak op korte termijn gekregen, goede adviezen en niet te duur, top

carly(1 out of 5 stars (1 / 5))
Erg duur!!!! En geen goede zorg.

Mijn hondje heeft zonder testen een antibiotica gekregen is hierna erg ziek geworden.

Moest zojuist voer hebben voor mijn hond. Normaliter betaal ik hier €9.20 voor deze dierenarts vraagt voor het zelfde product €16,75 per stuk.
Kreeg als antwoord je vergist je , of je moet het maar halen bij de andere dierenarts..
Erg teleurgesteld

Kwa dierenarts zorg alleen tevreden over het Belgische meisje!

Samantha(5 out of 5 stars (5 / 5))
We zijn al meer dan 12 jaar bij deze dierenkliniek.eerst met onze 2 jack russeltjes die helaas zijn overleden en nu met onze 3 poezen.super goed personeel vriendelijk begripvol en heel lief voor alle dieren

Miriam(1 out of 5 stars (1 / 5))
Denken eerder aan geld dan aan het diertje , diegene wist niet waar die het over had , weekend arts heeft mijn dood zieke kat met koorts terug gestuurd uiteindelijk heeft een andere dieren arts mij kunnen helpen. De kat had 2 overgebleven kittens in de buik wat er niet uit kwamen.

Cinderella(5 out of 5 stars (5 / 5))
Was fijn dat de dierenarts bij mij langs kwam voor mijn kat sheba helaas heb ik haar moeten laten inslapen. Fijn dat dat ook thuis kon de dierenarts gaf haar het 1ste spuitje en liet ons ff alleen dat ik afscheid kon nemen van sheba dat heb ik als heel prettig ervaren de dierenarts is een rustige sympathieke man en niet duur

Roger(1 out of 5 stars (1 / 5))
Helaas het misgenoegen gehad bij deze woekeraars een knaagdier te laten euthanaseren. Dat het zaterdag is, en derhalve een weekend tarief geldt begrijp ik ook wel. Maar toen ik er aan de telefoon naar informeerde, kon me nog niet verteld worden hoeveel het ging kosten. Toen ik moest afrekenen begreep ik waarom. €100,- tellen om één spuitje te zetten bij een Gerbil van nog geen 60 gram is mensen een poot uitdraaien! Op geen enkele wijze te verantwoorden, en simpelweg pure oplichting! Wees er maar trots op, hoop dat je stikt in die duiten!

Rob4711(4 out of 5 stars (4 / 5))
Onze kat heel fijn en vakkundig geholpen ook snelle reactie van hun kant daar zijn we ze heel dankbaar voor.
Alleen jammer dat je niks met afbetaling kan regelen nu kunnen we het wel in 1 keer betalen maar niet iedereen kan dat en dan moet je toch een moeilijke beslissing nemen of je beestje laten helpen of het aan het lot over laten met dat gevolg dat het evt niet overleefd.
Jammer wel.

Ron(5 out of 5 stars (5 / 5))
Supervriendelijke dierenarts. Echt een aanrader. Deskundig en neemt ook echt de tijd. Op zondag geweest en maakten daar ook geen enkel probleem van. Duidelijke communicatie .

Mathieu(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele fijne mensen die ook heel goed met mijn honden omgaan. Je merkt ook wel hoe goed ze het doen, want de laatste keren dat ik ze gebeld heb was het echt moeilijk om een afspraak te krijgen, omdat ze vol zaten op de momenten dat ik wel kon. Dat is zeker niet hun fout … onze agenda’s matchen gewoon heel moeilijk.

Cindy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel lieve en meelevende zorg voor mijn golden retriever ontvangen na een operatie. Dit blijft onze vaste stek voor onze Kimba en onze mogelijke toekomstige huisdieren. Ga zo door.

Eve(1 out of 5 stars (1 / 5))
Na mijn verhuizing met mijn kat hierheen gegaan. Hij had vaker last van zijn blaas en kreeg daar dan een spuitje voor. Bij deze kliniek moest hij ineens een catheter. Over een uurtje zouden ze bellen. Heb die dag zelf 4x gebeld. Uiteindelijk moest ik langskomen. Zijn hart kon de verdoving niet aan want hij zou een hartafwijking en vocht in zijn longen hebben. €450 en een dode kat later stond ik buiten. Dit verhaal met andere dierenartsen besproken die eigenlijk allemaal zeggen dat dit niet juist is. Je hoort een hart en longen vooraf te beluisteren. En die blaas had net als altijd waarschijnlijk met een spierverslapper en antibiotica verholpen kunnen worden. Belde een week later voor de draagmand. Die hadden ze ook niet meer. Ben jaren later nog zwaar getraumatiseerd door de handelswijze van deze mensen.

Kamila(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super praktijk. Erg vriendelijk en geven goede zorg. Waren ook erg enthousiast om mijn ratjes te mogen behandelen. Enige minpunt is dat je geen factuur krijgt, dus je weet niet wat je precies betaalt. Maar dit wordt alsnog voortaan mijn vaste dierenarts.

delex(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede dierenartsen, aardig en goed luisterend personeel. Goed advies en snel behulpzaam. Weinig zit plaatsen maar je kan vaak snel doorlopen met afspraak

Sil(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super!! Hele aardige dames en goed voorgelicht

Silvia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer vriendelijke dierenarts waar we ook in de avond terecht konden

hans(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd goede hulp voor de huisdieren. Super personeel !

Ria(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goeie praktijk, waar alle aandacht is voor je dier. Nemen de tijd voor onderzoek en hebben een luisterend oor voor het baasje. In de coronatijd is het allemaal prima geregeld. Ook als je moet wachten is er aandacht voor je hond, dit vind ik ook erg prettig.
Als je afscheid moet gaan nemen van je beste vriend is hier ook genoeg tijd een aandacht voor, zelf vond ik het kaarte met de condoleance erg fijn…..nogmaals dank hiervoor.

Sylvia(4 out of 5 stars (4 / 5))
Goed, profesioneel, en vriendelijk maar wel een tikkeltje prijzig. Ze voeren ook ongevraagd behandelingen uit. Wel nodig maar beter is dit eerst te overleggen.

marie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Bij deze onze hartelijke dank! voor de deskundige voorlichting ,begeleiding, nazorg en operatie van onze foxterrier Sweet.( geweldige kliniek!!!!!)

Peter(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vriendelijk alles heel goed verzorgt en organiseerd

Paul(5 out of 5 stars (5 / 5))
Naar mijn mening de beste dierenarts in de regio. Veel kennis, empathische doktoren en een goede locatie. De doktoren hier zijn transparant en eerlijk over het behandel proces en ze laten je weten waarom ze keuzes maken. Tevens staan ze open voor suggesties als je andere ideeën hebt. Het enige wat ik beter zou willen zien is betere openingstijden.

Shirley(1 out of 5 stars (1 / 5))
Wij hebben onze chihuahua van 2,4 kilo hier de tanden laten reinigen.
600 euro armer. Kon het niet geloven ik dag bij me zelf zal het wel verkeerd gehoord hebben tot ik aan de balie kwam. Krijg ik het nog eens te horen. dus mensen wees gewaarschuwd vraag beter van te voren naar de prijs.

Netty(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super Dierenkliniek onze blanche behandeld als een prins En voor ons een geruststelling dat we updates en zelfs foto’s kregen door gestuurd tijdens zijn nachtjes dat hij daar was.
Dat wij konden zien hoe hij opknapte.
Echt kliniek die welzijn van je huisdier voor opsteld.

Marleen(5 out of 5 stars (5 / 5))
Top dierenarts. Altijd heel lief en zorgzaam voor de beestjes. Veel vertrouwen in.

Leanne(1 out of 5 stars (1 / 5))
Verkeerde diagnose (natte vinger werk) dus verkeerde medicijnen aangesmeerd. Hond doodziek en vervolgens pittige rekening om de hond weer op te peppen. Heel jammer…

Biek(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer tevreden.
En zeer goed advies,komen dezelfde dag nog.
Zeer goed geholpen met onze pas geboren puppys en goede nazorg voor onze teef.
Zijn echt zeer tevreden
Ook advies kwa telefonisch gesprek.
Een echte aanrader

Leon(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Nicolle(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel tevreden over de artsen en vooral de tijd en aandacht die ze aan de dieren besteden!! Zeker aan te bevelen!

Ria(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij hadden een spoed afspraak. Het hondje van onze dochter en schoonzoon kon niet meer en was op dat moment bij ons aan het logeren. We konden gelukkig terecht en werden enorm goed opgevangen door de mensen daar en de dierenarts zelf. Het was heel zwaar om haar in te laten slapen, maar na bijna 12 jaar trouwe dienst en met al haar liefde die ze ons gegeven heeft, heeft ze nu geen pijn meer. Deze dierenkliniek Parkstad is voor de dieren en hun baasjes een echte aanrader

Ralph(5 out of 5 stars (5 / 5))
Kort gezegd, de beste dierenartspraktijk die ik ken.

Betrokken personeel, kundige artsen, en voldoende apparatuur en middelen in huis om goede zorg te leveren aan hond of kat.

Natuurlijk kom je het liefst zo weinig mogelijk bij een dierenarts. Maar als het dan toch nodig is, zou ik altijd voor Parkstad Dierenzorg kiezen.

Dan(1 out of 5 stars (1 / 5))
De zoveelste geldzuiger van een dierenpraktijk. Alleen doen ze het hier met een glimlach. Deze praktijk heeft op haar website een disclaimer staan onder ”prijzen” waarin een volledige pagina wordt besteed om uit te leggen waarom ze zo duur zijn. Dit is op zo’n slinkse wijze geschreven dat er een schuldgevoel wordt aangepraat indien u niet kiest voor een behandeling bij deze praktijk. Tevens wordt er zeer sterk geïmpliceerd dat zo goed als alle andere dierenartsen een stelletje amateuristische prutsers zijn. Echt jammer want van dergelijke ”professionals” mag je op zijn minst verwachten dat het om iets meer draait dan alleen maar geld vangen.

anita(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ze zijn zo lief daar voor mijn Mekkie

Wendy(1 out of 5 stars (1 / 5))
Onvriendelijk. En op geld belust. Ik ga op zoek naar een andere dierenarts

Helga(5 out of 5 stars (5 / 5))
Voor de eerste keer met onze hond Dotje geweest, zeer goed geholpen. Operatie goed door staan. Erg lief voor
de dieren.

elly(5 out of 5 stars (5 / 5))
parkstad dierenzorg is erg betrokken bij uw dier
mijn hond/kind heeft zelfs mijn achternaam gekregen daar ben ik als vrouw zijnde erg trots op LOL
bij spoed zijn ze meteen aanwezig en u wordt automatisch doorgeschakeld; dat is in momenten van extreem stress wel erg prettig als je geen andere nr meer moet onthouden
ze werken nauw samen zodat je niet 100x je verhaal moet doen en er wordt ook netjes gerapporteerd.
snel afspraken regelen en iedereen is vriendelijk en betrokken.
hygiënische praktijk die meerdere malen op een dag gepoetst wordt
ze kunnen in huis veel zelf doen zodat je op locatie bv foto’s kan maken enz

na de goede doortastende zorgen van(Linda) zijn ze op je juiste diagnose gekomen en mits de perfecte dosering is mijn hond 8kg afgevallen in een jaar en veranderd in een jonge puppie
hadden we dat maar eerder geweten, bedankt

mijn hond is mijn alles en zij zijn me dan ook ALLES WAARD

Juju(1 out of 5 stars (1 / 5))
Niet mijn eigen dierenarts. Schandalig om 91 euro voor een spoedconsult te vragen. (Zaterdag om 17.00.) Dit is puur misbruik maken van de situatie. Naar een andere dierenarts gegaan.

Isabella(4 out of 5 stars (4 / 5))
Met Iza voor Nala ons konijntje spuitje halen. Geweldig geholpen. Iza mocht meehelpen en naar hartje luisteren echt leuk. Bedankt!!

Philly(4 out of 5 stars (4 / 5))
Ze hebben me heel fijn geholpen met Rico mijn grijs roodstaart papagaai de nagels geknipt en de vleugels geknipt heel goed gedaan en erg lief voor de beesten .

Erik(5 out of 5 stars (5 / 5))
vandaag un sterkte kaartje in de brievenbus gekregen van jullie voor mijn trouwe maatje diesel die maandag ingeslapen is:( bedankt

☎ BEL ONS

Dierenkliniek Parkstad Dierenzorg Ùw huisdier, ónze zorg. foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Heerlen:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!