Stichting Dierenambulance Zuid Limburg

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Stichting Dierenambulance Zuid Limburg

  • Phone: +31 900 4433224
  • Web: goo.gl

Openingsuren Stichting Dierenambulance Zuid Limburg

maandag 24 uur geopend
dinsdag 24 uur geopend,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 24 uur geopend
donderdag 24 uur geopend
vrijdag 24 uur geopend
zaterdag 24 uur geopend
zondag 24 uur geopend

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Stichting Dierenambulance Zuid Limburg?

Adres
François de Veyestraat 9, 6221 AB Maastricht, Nederland

Reviews over Stichting Dierenambulance Zuid Limburg

3,3
Gemiddelde waardering met 29 beoordelingen

 

Irene(5 out of 5 stars (5 / 5))
Superblij met deze kanjers!
Ik heb ze de afgelopen tijd 2x gebeld met een melding over zieke vogels die ik gezien had.
Ze komen zo snel ze kunnen en hebben hart voor alle dieren.
Echt respect voor jullie en het werk dat jullie doen!

Marcel(5 out of 5 stars (5 / 5))
Verzwakt zeer jonge ree gevonden in het bos. Dierenambulance gebeld en waren snel ter plaatse. Jong ree werd naar de wildopvang gebracht. Ben benieuwd of het ree het overleefd heeft.

Jodi(1 out of 5 stars (1 / 5))
Liep uit bij een aangereden kat met waarschijnlijk hersenletsel. Er kwam namelijk bloed uit zijn oortjes, mondje en neus en lag nog te spartelen. Niet wetende wat ik moest doen bel ik 112 zij zijn behulpzaam en verbinden je door met de politie. Deze ook erg behulpzaam en verbinden je door met de dierenambulance. Hier mijn verhaal gedaan te hebben, te vemelden waar ik ben en wat er met het katje aan de hand is zeggen zij dat ze me doorverbinden met het dierenasiel in born want zei gaan hierover. Het dierenasiel is open van 9-5 en dit gebeurde om 8 uur ’s avonds en dan krijg je een nummer voor te bellen voor dieren in nood, dit nummer 2 keer gebeld en beide keren na een paar seconden van de lijn gegooid. Ter aanvulling van dit alles kost het bovenop de reguliere belkosten 50 cent per minuut om de dierenambulance te bellen en 25 cent per minuut om het dierenasiel te bellen. Echt belachelijk dit, hoop dat dit nooit meer iemand hoeft te overkomen.

Roger(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heb een aangereden Kraai gevonden. Wilde hem zelf brengen maar politie die ik tegen kwam heeft voor mij hun gebelt. Waren binnen 20 minuten al aanwezig in Valkenburg en hebben het beestje netjes mee genomen.

Renée(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hier wordt geweldig werk verricht! De dierenambulance wordt volledig gerund door vrijwilligers, waardoor het dus meer dan normaal is dat medewerking van de melder gevraagd wordt in gevallen waar ze niet genoeg mensen hebben om zelf ter plekke te komen. Als dierenvriend vind ik het persoonlijk geen enkele moeite om in zo’n geval een beestje zelf langs te brengen. Ik ben er gisteren geweest, en alleen al het werk om alle dieren te verzorgen op locatie is veel werk. Alles zag er netjes uit en de dieren zaten er goed bij. Ze doen echt hun best om alle dieren de aandacht te geven die ze verdienen en hebben er duidelijk hart voor.

Kly(4 out of 5 stars (4 / 5))
Kleine baby vogel in Lemiers werd netjes opgehaald door twee lieve dames. Ze luisterden aandachtig naar de kindjes die het vogeltje hadden gevonden en zochten nog naar het nestje. Bedankt dames!

HSuzanna(5 out of 5 stars (5 / 5))
Jammer van al die negativiteit, die in sommige gevallen zeer onterecht is. De Dierenambulance krijgt niks toegestopt van de Gemeente Maastricht en moet zelf voor de onkosten opdraaien en is afhankelijk van donateurs! Het is dus volkomen logisch, dat zij een bijdrage vragen d.m.v. een betaald 0900 nummer. Ik heb goede ervaringen met de Dierenambulance betreffende het ophalen van gewonde of uitgemergelde duiven en tips om jonge merels, die pas zijn uitgevlogen op een veilige hoge plaats uit te zetten, zodat de merel-ouders hun jong veilig kunnen voeren en in veiligheid kunnen brengen. LOGISCH dat de Dierenambulance om een beetje medewerking vraagt, door het gewonde dier in te vangen en als het kan in een doos te stoppen. (Een emmer afgedekt met een dweil werkt ook, als men geen doos heeft). En er bestaat zoiets als zeep, als men bang is voor vieze handen.
Een jong, verdwaald mensenkind brengt men ook éérst in veiligheid (bijv. van een gevaarlijke drukke weg) en als het mensenkind vies is, verzorg je hem/haar toch ook?!
Deze vrijwilligers zijn 24 uur per dag onbetaald in touw voor zieke en gewonde dieren en natuurlijk worden er soms foutjes gemaakt.
Voordat men alleen kritiek spuit: HOE groot is UW eigen inzet voor hulpbehoevende dieren in DADEN?
Ooh…alleen even hun telefoonnummer bellen…bij een kopje koffie/thee met een koekje erbij, hangend in de bank…

Ed(1 out of 5 stars (1 / 5))
TWEE MAAL in EEN WEEK, een slechte ervaring gehad.
Een keer gebeld voor een zwerfkat onder de maden en vliegen en de andere keer gebeld voor een gewonde vogel in nood.
Beide keren konden de “ambulancebroeders” niet in actie komen voor dieren in nood. HARTELIJK BEDANKT, STELLETJE VUILLAKKEN.
Hopelijk worden jullie net zo behandeld in tijden van nood.

Thebluejustice(1 out of 5 stars (1 / 5))
Ik heb net de dierenambulance gebeld omdat ik een duifje helemaal getraumatiseerd onder een boom zag zitten.
ik kreeg vragen aan de telefoon zoals kunt u het duifje brengen? (gaat beetje moeilijk zonder rijbewijs)
Kunt u het duifje vangen? (wtf ik ga niet uw werk doen en daarbij niet weten waar dat duifje overal in heeft gezeten)
Waarop ik antwoorden tegen de telefoonist kunt u niet gewoon langs komen met een ambulance? ja nee meneer want als die weg vliegt zijn we voor niets gekomen. (OMG WERKENLIJK!!!)
Dat zegt de politie toch ook niet ja sorry meneer/mevrouw u moet eerst de boef vangen anders komen we voor niets. #WTF
Dierenambulance mens beste dieren vriend ik merk het JULLIE DOEN NET NIKS

YOU SUCK!

E(1 out of 5 stars (1 / 5))
Zelfs één ster is nog teveel. Vorige week een ekster gebracht met vermoedelijk een gebroke vleugel. Afspraak gemaakt dat als ie opgeknapt is ik hem weer op mocht halen om hem bij z’n soortgenoten bij mij in de buurt uit te zetten. Moest alleen zelf van tijd tot tijd contact op nemen of langs gaan om te kijken hoe z’n herstel vorderde. Ga ik net voor de eerste keer sinds ik em bracht kijken krijg ik te horen dat ie naar opglabbeek is verhuist. Doen ze eerst alsof ze niks van de afspraak weten.
Had ik de negatieve recencies hier inmaar niet voor lief genomen en hem op een betere plaats gebracht waar de afspraken wel na gekomen worden.

ton668(5 out of 5 stars (5 / 5))
Jammer dat je niet direct kan reageren op de onzin wat mensen hier schrijven (bluejustice met je duifje). Deze mensen moeten alles van bijdrages doen. Vandaar de kosten als je belt. Als je echt te doen had met de arme duif had je hem gewoon kunnen brengen ipv te reageren met de opmerking: doe je werk. Waar mensen werken worden fouten gemaakt, ook hier. Desalnietemin zetten deze mensen zich op een manier in voor dieren hoe weinig andere dit doen. Mag je een voorbeeld aan nemen

Marly(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mensen met het hart op de juiste plaats!

janine(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ook namens onze hond MoSe nogmaals dank dat hij een paar uurtjes bij jullie mocht blijven! Top! Wij weten dat hij in goede handen is.
Groeten van John, Janine en MoSe

charles(3 out of 5 stars (3 / 5))
Ik vond een dode schildpad en heb meteen gebeld. Een uur later was ze al opgehaald Chapeau !

jacq552(1 out of 5 stars (1 / 5))
stom dat als je een dier in nood is dat je dan een hoog telefoonrekening krijgt….dus dier in nood is gewoon een Big business…dus ik bel niet meer.
Als ik een mens in nood moet helpen doe ik het gratis….

J(1 out of 5 stars (1 / 5))
‘er zit een egel in mijn tuin’
‘welke gemeente woont u?
‘ Maastricht’
Opgehangen

alberdina(1 out of 5 stars (1 / 5))
Mijn ervaring is zelfs 1 ster teveel..

Tarik(1 out of 5 stars (1 / 5))
Waardeloos

S(1 out of 5 stars (1 / 5))
(Vertaald door Google) vandaag riepen we op tot urgentie, het is ongelofelijk dat we geen service konden verwachten van iemand die zichzelf een dierenambulance noemt. 3 verschillende passagiers riepen je voor een duif die op straat viel en zich bezeerde, en je kon niet ondersteunen. de arrogantie en onvriendelijkheid was de meest schokkende kwestie, omdat je niet de behoefte voelde om onmiddellijk te komen, je ons zelfs vroeg om de vogel te vangen, anders zou je geen moeite doen om te komen. zeker niet slechter om aan te bevelen voor vertrouwen en betrouwbaarheid. niet eens een ster waard!

(Origineel)
today we called for an urgency, its incredible that we couldnt expect any service from someone who calls themself a dierenambulance. 3 different passengers called you for a pigeon that fell on the street and hurt itself, and you were not able to support. the arrogance and unfriendliness was the most shocking issue, as you didnt feel the need to come immediately, even asked us to catch the bird, else you wouldnt make any effort to come. definetely not worse to recommend for trust and reliability. not even worth one star!

Maximilian(5 out of 5 stars (5 / 5))
(Vertaald door Google) Na hen te hebben gebeld, informeerden ze ons heel goed over wat te doen en kwamen ze binnen een half uur bij ons appartement aan. Alle betrokkenen waren zeer vriendelijk en professioneel. Het is belangrijk om instellingen als deze te hebben.

(Origineel)
After calling them, they informed us very well on what to do and came by our apartment within half an hour. Everyone involved was very friendly and professional. It is important to have institutions like this.

Tarık(1 out of 5 stars (1 / 5))
(Vertaald door Google) Mijn huisdier is ernstig ziek. Ze namen niet eens de telefoon op

(Origineel)
My pet is in a serious sickness. The didn’t even answer the phone

Andrei(5 out of 5 stars (5 / 5))
(Vertaald door Google) Zeer aardige mensen, ze lieten me zelfs mijn telefoon opladen 🙂

(Origineel)
Very nice people, they even allowed me to charge my phone 🙂

☎ BEL ONS

Stichting Dierenambulance Zuid Limburg foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Maastricht:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!