Diergezondheidscentrum Nicolaï

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Diergezondheidscentrum Nicolaï

 • Phone: +31 45 404 0333
 • Web:

Openingsuren Diergezondheidscentrum Nicolaï

maandag 09:00 tot 12:00,13:00 tot 18:30
dinsdag 09:00 tot 12:00,13:00 tot 18:30,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 12:00,13:00 tot 18:30
donderdag 09:00 tot 12:00,13:00 tot 18:30
vrijdag 09:00 tot 12:00,13:00 tot 18:30
zaterdag 10:00 tot 16:00
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Diergezondheidscentrum Nicolaï?

Adres
Hunnecum 9, 6361 EG Nuth, Nederland

Reviews over Diergezondheidscentrum Nicolaï

4,7
Gemiddelde waardering met 539 beoordelingen

 

Jo(1 out of 5 stars (1 / 5))
Deze Dierenarts is geen ster waard.
Ik ben ongeveer een jaar klant hier geweest waarvan ik het laatste half continu terug moest komen. Dit is te wijten aan enorm slechte communicatie tussen medewerkers onderling en medewerkers en klanten. Vaker op 1 dag van 3 verschillende medewerkers 3 verschillende adviezen en waarheden te horen gekregen. Voor niks naar de praktijk gekomen, wel steeds duur betalen. Slechte zorg leveren omdat de arts het niet eens is met een beslissing. Weiger dan gewoon de behandeling en wees eerlijk, dan was ik naar een andere dierenarts gegaan. Dit heeft me het leven van 2 dieren gekost puur omdat de dierenarts het niet eens was met mij. Dit heeft de eigenaar zelf toegegeven. Om daarna in de mail te schrijven dat ik zelf schuld zou zijn. Confrontatie proberen te ontlopen. Eigenaar laat zijn gezicht niet zien als er een conflict in de praktijk is, schuift alles van zich af. Hier kom ik niet meer terug!

Talita(1 out of 5 stars (1 / 5))
Zelfs 1 ster is al te veel. Helaas de laatste maanden een enorme teleurstelling.
Op het moment dat de dierenarts het niet eens is met je besluiten, krijg je dit enorm te verduren! Slechte communicatie naar de klanten, te laat ingrijpen ondanks veel navragen om eerder te behandelen en wat te doen.
Bij een gesprek opzoek naar een oplossing geeft de eigenaar toe, dat ze steken hebben laten vallen. Wat ons uiteindelijk het leven van 2 puppys gekost heeft. En vervolgens in een mail sturen dat we zelf schuld zijn want hij was het niet eens met de geboorte en hun zou geen blaam treffen. Paravetarinairen die zeggen dat pasgeboren pups wel 24 uur zonder melk kunnen, en pas na 10 keer bellen en 12 uur later aangeven dat ze toch sondevoeding nodig hebben. Toen waren al 2 pups dood.
En dit is maar 1 ding geweest. Continu laten ze steken vallen bij meerdere dingen. Helaas, ik stap over naar een ander. Absoluut niet aan te raden!

paul(5 out of 5 stars (5 / 5))
Al jaren mijn dierenarts en altijd tevreden . Helaas was het laatste bezoek niet zo prettig omdat ik mijn hond moest laten inslapen wegens ongeneeslijke ziekte . Dat heb ik thuis laten doen door Manon van dierenartspraktijk Nicolaï en dit proces werd met heel veel respect , geduld en begrip gedaan . Thx voor alle goede zorgen voor Cassy

Maritha(1 out of 5 stars (1 / 5))
Als je hier een jaar niet bent geweest woord je uit het systeem gegooid omdat de computer update heeft gehad. Moet je maar een ander dierenarts zoeken was het antwoord . Schandalig daar zit je met je zieke hond

Mark(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vakkundig, vriendelijk en betrokken medewerkers. Al jaren, met volle tevredenheid, daar de zorg voor onze dieren laten verzorgen!

René(5 out of 5 stars (5 / 5))
Beste dierenarts voor alle honden maar zeker ook voor de kleine Chihuahua aanbevolen jaren tevreden over Nicola Dierenkliniek

Henriette(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben nu al zeker 10 jaar trouwe klant. Echt een super dierenartsenpraktijk!

Wesley(5 out of 5 stars (5 / 5))
Na vele dierenarts praktijken te hebben bezocht kan ik concluderen dat dit toch een van de beste is !

Alex(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij hebben helaas ons hondje laatst moeten laten inslapen maar wij hebben altijd heel goed en eerlijk advies gekregen.
Ook als je telefonisch wat vraagt wordt je terug gebeld door de dierenarts en is het niet zo dat ze je direct laten langskomen.
Bedankt voor alles.

Richelle(1 out of 5 stars (1 / 5))
Vreselijke dierenarts. Mijn puppy moest met spoed geholpen worden, 6:30u in de ochtend gebeld dat ik eraan kwam. Kreeg ik als antwoord “moet ik opstaan of laat je het hierbij”
Natuurlijk antwoordde ik dat ik de pup graag zou willen redden en er meteen aan wilde komen. Hierbij kreeg ik al een ietwat geërgerde reactie dat ze zich eerst moest aankleden etc.
Eenmaal aangekomen kreeg de pup infuus en zou ik later op de dag gebeld worden hoe het met de pup ging.
Een paar uur later werd ik gebeld dat de pup kort na het brengen was overleden en meteen erachter werd gevraagd of ik me besefte dat de rekening €100 bedroeg en dat ik dit gelijk moest betalen.
Ik snap dat het geld kost maar dit hoef je niet meteen te melden als ik vraag of mijn pup het gered heeft.
Zijn alleen maar op geld uit vreselijke dierenarts NOOIT MEER!!!!

Marianne(4 out of 5 stars (4 / 5))
Inentingen bij mijn hond gekregen, jammer geen penning meer verkrijgbaar bij inenting rabiës.
Wel zo handig geweest altijd als je naar België of Duitsland gaat, nu zou je steeds paspoort moeten meenemen om te kunnen aantonen dat ze gevaccineerd is.

rob(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne , niet al te dure , dierenarts..heeft toch al een paar keer onze hondjes goed behandeld

Sandra(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd duidelijkheid omtrent behandeling en goed advies. Afspraken worden snel ingepland. Al meer dan 10 jaar tevreden klant!

Ms.Typical (5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd heel meegaand en super begrijpelijk in jouw specifieke situatie. Kan me geen dierenarts voorstellen die ik meer met mijn dieren zou vertrouwen.

Rik(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gisteravond bij Dieren arts praktijk Nicolai geweest . Boyke had/heeft knobbeltje aan onderkaak. Geholpen door Kevin Cordewener jongen dierenarts die de goede naam van de praktijk Nicolai zeker meer dan waard is. We komen er al sinds de opening nooit zijn wij teleurgesteld of ontevreden geweest. Vooral de vriendelijke sfeer en hoe alle medewerkers meeleven. Geweldig Super ga zo door.

Blue(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik heb verschillende dierenpraktijken gebeld voor info over CBD olie omdat mijn hond kanker heeft en dit wat kan verzachten. Overal krijg je te horen “het is druk we bellen je terug” wat dan niet gebeurt’. Hier had ik direct een vriendelijke dame met kennis van zaken aan de lijn. Ik ben geen klant omdat ik in Belgie woon, toch heeft zij mij toch goed geholpen. Zonder meer 5 sterren. Dank u wel.

Andre(5 out of 5 stars (5 / 5))
Top dierenartsen, wij komen al jaren met verschillende dieren bij Nicolai. Altijd super advies en oog voor dier en baasje. Staan altijd voor je klaar.
Ook bij spoed midden in de nacht.

jose(1 out of 5 stars (1 / 5))
Hondje was gebeten in haar staartje ,lag open bloeden enorm, zag t botje eruit steken geen tijd want spreekuur, en ik was geen vaste klant want die gingen toch voor! wij waren op vakantie in de buurt en moesten die dag naar huis, moest ik maar even 2keer 100 km openeer rijden want was geen spoed.. hechten onder narcose maar wanneer wist hij niet dus niet!
Verbandje en 2 spuitjes, en jawel wel een spoed consult!! Dat dan wel! Ik zeg ik rijd naar huis naar mijn eigen d.a ,toen kwam met spoed de rekening 103,00 ben 10 min binnen geweest wat erg dit zeg! Bij mijn eigen d a was het toch niet even een hechtinkje…
Moest een stukje geamputeerd worden van het staartje, kortom wat een slechte hulp zeg als je daar zo staat vol bloed en in paniek!
Waardeloos dit!!

natascha(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super dierenarts worden altijd goed geholpen, zeer meegaand en vriendelijke mensen !!@

Simone(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer kundige praktijk waar wij al jaren met onze dieren komen. Ze zijn betrokken bij hun klanten en de baasjes. Toen onze Golden Retriever ziek was hebben ze samen met ons besproken wat de mogelijkheden waren, zonder valse beloftes of geldklopperij. Meevoelend en meelevend, maar vooral kundig.

jose(5 out of 5 stars (5 / 5))
Al 30 jaar onze dierenarts, voor honden kat, kippen. Zeer tevreden.

Eddy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Helaas hebben we onze labradoodle Charlie afgelopen donderdag moeten laten gaan. Bij de dierengezondheidscentrum hebben ze er alles aan gedaan om onze Charlie beter te maken. Het leek goed te gaan maar toch hebben we de strijd verloren. Ik kan dierengezondheidscentrum Nicolai iedereen aanraden, we zijn super goed geholpen en eerlijk advies gekregen en het personeel is zeer vriendelijk.

Bedankt voor de goede zorgen

Peggy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede dierenarts,maar vrij prijzig,word snel geholpen

Ikke(1 out of 5 stars (1 / 5))
Wat een slechte dierenarts!! Er werd een nest puppy’s geboren en had op dat moment geen dierenarts! 1 puppy lag erg slecht en bel de dichtsbijzijnde dierenarts en vroeg of ze me wilden helpen. Ik kreeg een dikke vette NEE! Ik moest contact opnemen met mijn eigen dierenarts. Toen ik zei dat ik die niet had, en de pup ah sterven was, zei de belgische stem, jammer maar we kunnen niets voor u doen! Ben je dan dierenarts? Nee, dan onthoud je je van je zorgplicht! Draait enkel om geld schijnbaar!!!!!

P. Dahmen (5 out of 5 stars (5 / 5))
Top dierenarts. Staan altijd voor je klaar en ook bij minder goed nieuws fijne begeleiding. Bij dieren waar zij minder ervaring hebben staan zij ook open voor hulp van buitenaf! Zo hoort het!

Maurice(5 out of 5 stars (5 / 5))
Deskundig geholpen met onze zieke hond

Chantal(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super vriendelijk personeel, en geqoon een hele fijne dierenarts, ook de asistenten gewoon top begleiding

Miranda(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne dierenarts met hart voor de dieren. Ben er al jaren zeer tevreden over

Jean(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hier staan de dieren op de 1e plaats. Heel erg vriendelijk personeel en zeer hoog opgeleid.
Zeker een aanrader.
Chappeau

Cindy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel erg tevreden, geen geldkloppers zoals sommige dierenartsen en ze zijn telkens super aardig. Onze hond had een bultje, wellicht een tumor, ze hebben een biopt gedaan, daar kwam niks uit, ws door een ontsteking. We kregen antibiotica en betaalden voor het geheel maar 65 euro. Na een week weer een biopt, daar was gelukkig niets van kwaadaardigheid op te zien. Ik was verbaasd dat ik alleen maar consult kosten hoefde te betalen. Super dierenartsen!

Rick(5 out of 5 stars (5 / 5))
Jaarlijkse controle weer van onze bull, altijd weer met goede zorg gedaan en rekeninghoudend met de aard van het beestje .
Vakkundig en vriendelijk personeel.

Els(5 out of 5 stars (5 / 5))
Bedankt voor de begeleiding van Daika naar haar laatste rustplaats

Sibil(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne goede en vriendelijke artsen ook de rest van het personeel is vriendelijk en het is er hygiënisch

Walter(5 out of 5 stars (5 / 5))
We werden snel verder geholpen met onze lieve Olle nog vriendelijk bedankt.

Sen(5 out of 5 stars (5 / 5))
Leuke en fijne dierenarts. Ik heb al +6 jaar goed vertrouwen in het personeel en de medische zorg die zij aanbieden. Mijn podenco bleek een overgevoeligheid voor vet te hebben en zij is afgelopen jaar acuut opgenomen geworden met een alvleesklierontsteking. Heeft enkele dagen moeten logeren bij de dierenarts maar hierin had ik tot bijna elk moment toegang tot haar kooitje om haar te voeren, knuffelen en uitlaten tot ze hersteld was. De jaren ervaring waren al goed maar na deze situatie alleen nog maar beter!

Jack(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd veel aandacht voor Pino

Hans(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super goede dieren kliniek waar je goed behandeld wordt, en kundige dierenartsen die alles doen voor je huisdier

dees(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mega goeie verzorging
En Top dierenartsen
Super vriendelijke personeel en begripvol

Mijn favoriete dierenarts
Wil geen andren meer

Mijn honden zitten goed

Jade(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super ervaringen. Wachttijden zijn af en toe wat langer, maar de behandelingen en adviezen zijn super. Zijn hier al meer dan 10 jaar klant met onze huisdieren.

Kira(5 out of 5 stars (5 / 5))
Top! We zaten op de camping en hadden geen pijnstilling voor onze hond bij ons. Toch hadden we die nodig. Even bellen en we konden het ophalen. Zo fijn.

Tatjana(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zo blij met deze dierenarts zowel voor me honden waarvan 1 doodsbenauwd was voor de dierenarts maar ze vind het nu niet meer erg doordat ze de tijd voor der nemen. En voor me konijnen zijn ze ook super. En een goede service

Carin(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super goed ontvangen. Duidelijke uitleg ivm inenting hond. Maar ook zeer goed telefonisch advies gekregen toen onze hond diaree had en deed overgeven. Top praktijk.

☎ BEL ONS

Diergezondheidscentrum Nicolaï foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Nuth:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

5 / 5. 1

11 gedachten over “Diergezondheidscentrum Nicolaï”

 1. Fijne dierenarts, komen al heel wat jaren met onze katten. Worden altijd goed geholpen, hebben alle tijd. Nogmaals zeer tevreden. Ook toen onze Dimpel plotseling overleed. Goed opgevangen, en een lief geschreven kaartje viel door de bus. Wat door ons zeer gewaardeerd werd. Gr Leon , Sandra en de poezenmeiden, Goldy en Zilva.

  Beantwoorden
 2. Wow, incredible blog structure! How long have you ever
  been blogging for? you made running a blog look easy. The overall
  look of your site is excellent, as well as the content material!
  You can see similar: najlepszy sklep and here sklep online

  Beantwoorden
 3. Hello! I could have sworn I’ve been to this blog before but after checking through some of the post I realized it’s new to me.
  Anyhow, I’m definitely delighted I found it and I’ll be bookmarking and checking back
  frequently! I saw similar here: e-commerce and also here: sklep online

  Beantwoorden
 4. If some one wants to be updated with most up-to-date technologies afterward he must
  be pay a quick visit this website and be up to date all the time.
  I saw similar here: najlepszy sklep and also here: dobry sklep

  Beantwoorden
 5. Hey there just wanted to give you a quick heads up and let you know a few of the pictures aren’t loading properly.
  I’m not sure why but I think its a linking issue. I’ve tried it in two different
  web browsers and both show the same outcome. I saw similar here:
  dobry sklep and also here: ecommerce

  Beantwoorden
 6. Howdy! Do you know if they make any plugins to assist with SEO?
  I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but
  I’m not seeing very good gains. If you know
  of any please share. Cheers! You can read similar art here:
  Sklep internetowy

  Beantwoorden
 7. Hello! Do you know if they make any plugins to assist with Search Engine Optimization? I’m trying to get my site to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good gains.

  If you know of any please share. Thank you! You can read similar blog here: Scrapebox List

  Beantwoorden
 8. Wow, fantastic weblog structure! How lengthy have you been running a
  blog for? you made running a blog look easy. The total look
  of your website is fantastic, as well as
  the content material! You can see similar here e-commerce

  Beantwoorden
 9. Good day! Do you know if they make any plugins to assist
  with SEO? I’m trying to get my site to rank
  for some targeted keywords but I’m not seeing very
  good success. If you know of any please share. Thank you! I
  saw similar blog here: Escape rooms review

  Beantwoorden
 10. Hello! Do you know if they make any plugins to
  assist with SEO? I’m trying to get my blog to rank for some targeted keywords but I’m not seeing very good results.
  If you know of any please share. Kudos! I saw similar
  blog here

  Beantwoorden

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!