J. de Jong dierenartsen

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met J. de Jong dierenartsen

Openingsuren J. de Jong dierenartsen

maandag 08:30 tot 20:00
dinsdag tot 20:00
woensdag 08:30 tot 20:00
donderdag 08:30 tot 20:00
vrijdag 08:30 tot 20:00
zaterdag 09:30 tot 12:00
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij J. de Jong dierenartsen?

Adres
Commandeurslaan 1, 1851 XP Heiloo, Nederland

Reviews over J. de Jong dierenartsen

4,7
Gemiddelde waardering met 180 beoordelingen

 

Lucky(1 out of 5 stars (1 / 5))
Interne en externe communicatie slecht!
Laten mensen na eerdere toezeggingen en afspraak, voor niks naar de praktijk komen, en sturen ze je vervolgens met een ziek en pijn lijdend dier t bos in, omdat ze t te druk hebben en op een arrogante manier aangeven geen klanten van andere praktijken te helpen.. “we krijgen hier vandaag al teveel lui die van een praktijk zijn die op vakantie is” Daar hebben we geen tijd voor” aldus de assistente die kennelijk geïnstrueerd is, en star en formeel zich verschuilt achter regeltjes ondanks de gemaakte afspraak eerder deze dag.
Zelfs na telefonisch verzoek om uitleg vanwege onbegrip met de assistente komt men plots met t verhaal, geen medicatie te mogen verstrekken en stuurt men de klant woordelijk naar “Den Haag” want daar maken ze de regeltjes. En dat ineens kennelijk toch de dierenarts aanwezig is, blijkt als zij tussendoor het gesprek overneemt, met arrogante stem, “ik heb op de achtergrond meegeluisterd, we zijn duidelijk geweest en ik wens u nog een fijne jaarwisseling” waarna zij vervolgens de verbinding verbreekt.
Dat een dierenarts een dier wat acuut pijn lijdt niet wenst te helpen en zich verschuilt achter een assistent en het gesprek niet zelf voert, zegt iets over haar empathie voor dieren en haar arrogante machtsopstelling.
Navraag bij andere dierenarts geeft aan dat na een receptje uitschrijven de pijnstiller gewoon verstrekt had kunnen worden, zoals de wel vriendelijke en behulpzame dame eerder die middag al had toegezegd.
Al met al, veel meer tijd kwijt aan discussies, onzinnige uitleg etc. dan eventjes adequaat klantgericht handelen en hulp bieden aan een ziek dier.
Pure arrogantie boven klantvriendelijkheid en dierenzorg van deze, zich achter haar assistente verschuilende, “dame” dierenarts.

Miriam(2 out of 5 stars (2 / 5))
Deze dierenarts is behoorlijk duur. Ik ben twee weken geleden met een ernstig zieke hond naar andere dierenarts gegaan. Dierenarts de Jong heeft haar dossier overgedragen en het gaat op dit moment heel goed met haar. Ze is in haar gedrag een hele andere hond, dan de hond die ze altijd was. Ik ben erg geschrokken van opmerkingen in haar dossier. Ze wordt in haar dossier een aantal malen beschreven als een angstige hond. De uitslag van het bloedonderzoek van twee jaar geleden en van twee weken geleden gaven dezelfde uitslag maar een andere diagnose!! ik ben heel blij dat het nu goed met haar gaat en ik hoop dat we nog een aantal mooie jaren met elkaar hebben. Met vriendelijk groet,

Marcel(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel erg lieve dierenartsen. Assistenten zijn ook enorm lief voor de beessies.

Esther(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne en goede dierenartsen. Luisterende oor, neemt tijd en denkt mee. Geduld en warm voor hun patiënten. Ik beveel ze echt aan.

Colette(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hans is een van de beste nuchterste dierenartsen die ik in 50 jaar honden- en kattenbezit ben tegengekomen. Ik kom al bijna 25 jr bij hem.

Jacobiene(5 out of 5 stars (5 / 5))
Muffin heeft een goede operatie doorstaan, in het verleden is onze cookie ook daaraan geholpen , dus we weten dat het voor haar goed uitpakt

sas(5 out of 5 stars (5 / 5))
Lieve en deskundige medewerkers.
Ze nemen de tijd voor je zowel telefonisch als in de praktijk.
Voor ons geen andere dierenarts.

Betty(5 out of 5 stars (5 / 5))
Dieren arts zo geen ander willen .je hond heeft naam geen nr daar begint het al mee .raad en daad .de hondjes zijn op hun gemak .als het zo ver is om afscheid te moeten nemen .ze nemen de tijd .als er 10 sterren zijn geef ik 10

Apoc(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super dierenarts! Ik rij er altijd even een stuk voor, maar ik wil echt niet anders! Heel blij hoe ze al onze dieren behandelen. Zelfs ons stinkdiertje is al even langs geweest.

Marina(5 out of 5 stars (5 / 5))
Met twee honden en een kat bezoek je regelmatig de dierenarts; voor preventie zoals de entingen maar ook als het niet zo goed gaat. In beide situaties hebben we ontdekt hoe fijn het is als je kunt vertrouwen op de vakkennis van professionals. In de (levens)jaren van onze huisdieren zijn we hierin nog nooit teleurgesteld.

Bernard(5 out of 5 stars (5 / 5))
Helemaal prima maar eerlijk is eerlijk ik heb geen ervaring met de dierenarts (wil ik ook zo houden eigenlijk…) wel ons huisdier er ingeschreven en even informatie ingewonnen. Alle vriendelijks geholpen en ook nog gratis.

Quality(5 out of 5 stars (5 / 5))
Echt geweldige artsen. Hans de jong heeft al veel goeds gedaan voor onze reptielen in onze kwekerij. Voor zowel honden en katten als bijzondere dieren echt een aanrader!

Annalies(4 out of 5 stars (4 / 5))
Goede dierenarts praktijk! Eerlijk en betrouwbaar! Dat is mijn geld dubbel en dwars waard! Grs Annalies.

Nico(4 out of 5 stars (4 / 5))
Met onze katten geweest. Ging prima en goed geholpen ivm jaarlijkse inenting en contrôle. Rib uit mijn lijf kwijt, maar ze kunnen er weer een jaar tegenaan.

pro(5 out of 5 stars (5 / 5))
Als je bij Hans de jong komt, weet je dat je dier in goede handen is.
Ook Manon kan ik aanbevelen. Slechte ervaring gehad met die nieuwe jonge dierenarts,met bril en donkere haren. Besproken met hans en kom bij die nieuwe gozer nooit meer. Echter 5 sterren, die krijgt hij niet naar beneden, na 35+ jaar goede ervaring en het harde werk van Hans in zijn praktijk.

Dick(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel fijn onze kat geholpen. Super aandacht voor het dier.

Jona(5 out of 5 stars (5 / 5))
Roy is 2 jaar geleden aan zn knieband die vervangen is, geopereerd, en zn meniscus moest verwijderd worden. Het gaat nog steeds goed met ‘m, we zijn nog steeds dik tevreden. Wij willen bij da De Jong blijven, absoluut !
Jona Bras en Roy,
Beverwijk.

rt(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede dierenarts met vakkundig advies en erg behripvol. Lokatie is goed te bereiken en heeft voldoende parkeer mogelijkheden. Tevens wordt men vriendelijk geholpen ook wanneer er kleine of onschuldige kwaaltjes zijn, deze worden niet aan de kant geschoven maar netjes uitgelegd. Artsen zijn echte dierenvrienden, je komt hier dan ook voor je huisdier, het is meer een noodzakelijk kwaad dat je er zelf bij bent. Keuze qua ingreep wordt vantevoren netjes overlegd met de eigenaar, advies en een stukje begeleiding horen hier dan ook bij. Al met al een dierenarts waar je je huisdier met een gerust hart aan kan toevertrouwen!

Annamariska(5 out of 5 stars (5 / 5))
Lieve arts en erg zorgzaam.

Annemieke(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne mensen, die echt de tijd nemen.

Jan(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik vond het prima geregeld. De kat was minder te spreken.

Angela(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze hond is snel en goed geholpen aan zijn knie. Alles is super verlopen.
De arts en zijn assistenten zijn super aardig en erg meelevend met het dier.
Wat wij ook erg prettig vinden is, dat je na sluitingstijd, nog met de arts/assistente kan chatten mocht er vragen of problemen zijn.

Diana(5 out of 5 stars (5 / 5))
Het valt me steeds weer op hoe lief ze voor de kat zijn. Prima dierenarts en ik werd zelfs s avonds nog gebeld of alles goed ging bij thuiskomst na de operatie. Kat blij. Ik dus ook blij.

Marleen(5 out of 5 stars (5 / 5))
Geweldige dierenarts met een fijne persoonlijke aanpak en een hart voor dieren. De beste voor mijn 2 honden

Joke(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele goeie dierenartsenpraktijk met onwijs fijn personerl.

Timo(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gewoon de beste dierenart die er is…
Kom er zelf gelukkig weinig de laatste tijd. Maar Hans is 1 van de beste in de omgeving wat orthopedisch operatie betreft. Wij rijden er graag 15 km voor om.

Jaap(5 out of 5 stars (5 / 5))
Twee keer door Dierenarts De Wit uitstekend geholpen met de katten van mijn moeder.
1 keer met een jaarlijkse controle en 1 keer met een abces.
Vakmensen. Snel geholpen, duidelijk opties en bijbehorende kosten voorgelegd.
Zelfs de lastigste van de twee heeft zij snel geholpen. Welzijn van de dieren staat duidelijk voorop.

Anne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ondertussen met alle 3 de artsen hele goede ervaringen! De eerste praktijk die ik 5 sterren geef 🙂

Jens(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heele goede ervaringen met deze dierenarts. Heeft meerdere keren leven van mijn dieren gered. Altijd bereikbaar voor vragen en super vriendelijke service

A(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mooie praktijk, ruim , vriendelijk,

jacobus(5 out of 5 stars (5 / 5))
Bijzonder kundige mensen d i e niet alleen oog hebben voor het dier maar ook voor de eigenaar van het beestje.
Het is al 25 jr onze dieren arts en dat blijft de aankomende 25 jaar ook zo.

Matthia(5 out of 5 stars (5 / 5))
De enige dierenarts (in onze beleving) waar op een waardige manier gekeken wordt naar de huisdier. Vol liefde en passie. Dit is een dierenartsenpraktijk zoals hij hoort te zijn!

Ans(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne behandeling. Jelle gaat er graag heen..

Sanne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Eerlijke dierenarts, wel wat prijzig maar daar is de kwaliteit ook naar.

Marije(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hebben mijn kat opgevangen toen ze was weggelopen. Hebben heel goed voor haar gezorgd. Hoefde niets te betalen. Ze was kerngezond en super gezellig

Frannie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Geweldige dierenartsen met geweldig team. Al meer dan 20 jaar de dierenartspraktijk voor onze doggies

petrarene(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super diervriendelijke dierenartsen! Erg eerlijk!
Vakkundig, ben heel blij met ze, ik ben er al ruim 10 jaar.

Catharina(5 out of 5 stars (5 / 5))
De beste dierenkliniek in de omgeving!

I(5 out of 5 stars (5 / 5))
Neemt de tijd voor je en is ook heel goed met speciale dieren zoals reptielen!

Wim(5 out of 5 stars (5 / 5))
Prima dierenartsen, met het hart op de juiste plaats.

Laura(5 out of 5 stars (5 / 5))
Hele goede, fijne dierenarts. Altijd betrokken en altijd denken in oplossingen ipv problemen

Arlette(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede dierenarts. Neemt de tijd voor consult, geeft goede adviezen. Geduldig en kundige artsen.

☎ BEL ONS

J. de Jong dierenartsen foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Heiloo:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!