Iris van Gulik Paardendierenarts

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Iris van Gulik Paardendierenarts

Openingsuren Iris van Gulik Paardendierenarts

maandag 08:00 tot 17:00
dinsdag tot 17:00
woensdag 08:00 tot 17:00
donderdag 08:00 tot 17:00
vrijdag 08:00 tot 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Iris van Gulik Paardendierenarts?

Adres
Eekwielensweg 7, 7448 PT Haarle, Nederland

Reviews over Iris van Gulik Paardendierenarts

5
Gemiddelde waardering met 28 beoordelingen

 

Jeanique(5 out of 5 stars (5 / 5))
Afgelopen zomer raakte mijn pony heel erg hoefbevangen, omdat het steeds slechter ging gaf mijn toenmalige dierenarts het op. Toen Iris gevraagd voor een second opinion, ze kon ondanks vakantie heel snel langskomen gelukkig. Iris zocht echt verder naar de oorzaak van de hoefbevangenheid en mogelijkheden om de voeding/huisvesting aan te passen om er zo alles aan te doen om het nog te verbeteren. Ze gaf me echt het gevoel dat ik er niet meer alleen voor stond en moest zoeken naar mogelijkheden/oorzaken, dat vond ik heel fijn.

In combinatie met een goede hoefsmid waar we via Iris terecht konden is de hoefbevangenheid helemaal over gegaan en zijn we zelfs weer volop in training!

Ellen(5 out of 5 stars (5 / 5))
Gezien ik mijn eerste veulentje verwacht binnenkort leek mij de veulencursus interessant om aan te schaffen. Informatie is vaak moeilijk, degelijk te vinden als het gaat over alles wat je moet weten voor de geboorte, de voorbereiding, tijdens en nadien. Dit was dan ook een zeer leerzame cursus, mooi overzichtelijk, uitgebreid en heeft me enorm veel bijgebracht. Dit is mijn allereerste ervaring met het krijgen van een veulen, heel spannend maar met deze cursus weet je alles wat je moet weten! Enorm fijn om ook de vaccinatie en ontwormings-schema’s te krijgen voot je veulen. Dit had ik echt nodig en ben met deze kennis veel geruster voor de bevalling.

Franske(5 out of 5 stars (5 / 5))
Aangezien we binnenkort ons eerste veulen verwachten, heb ik de online veulen cursus aangeschaft van Iris van Gulik, paardendierenarts. Wat een nuttige en overzichtelijke cursus, bestaande o.a. uit ingesproken PowerPoint sheets en filmpjes waarin van allerlei situaties uit de praktijk te zien zijn en uitgelegd worden. Ik voel me nu veel zekerder met de kennis die ik opgedaan heb en kijk enorm uit naar de komst van het veulen!

D(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vandaag met mijn paard bij Iris geweest voor een bronchoscopie en een long(bal) spoeling.
We moeten er 3 kwartier voor rijden maar dat is het voor mij meer dan waard
Iris gaf mij een heel fijn gevoel
Ze weet veel
Legt alles in detail uit
Ik kom zeker bij Iris terug met mijn paarden !

Romée(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne en betrouwbare dierenarts. Zeer vriendelijk naar paard en mens. Super fijn dat ze al binnen kort termijn langs kon komen voor onderzoek. Ze zoekt alles goed uit en geeft heldere instructies. Paard is inmiddels weer de oude door Iris haar juiste advies. Dankbaar!

LoveDonna(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onlangs een telefonisch consult gehad voor een second opinion. Ondanks dat de afstand te groot is om langs te komen, zijn we telefonisch toch enorm fijn geholpen. Vriendelijk, professioneel en erg meedenkend! Inmiddels met hulp van Iris en mijn huidige dierenarts het probleem kunnen oplossen! Ik ben erg dankbaar en raad een telefonisch consult (bijvoorbeeld als second opinion) zeker aan!

Vera(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben via een stalgenoot terecht gekomen bij Iris. Mijn paard had last van maagzweren. Heel fijn geholpen, een mooi voedingsadvies gekregen. Nu is hij weer helemaal de oude! Super tevreden!

Catto(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik heb de veulencursus van Iris gevolgd en ik ben heel enthousiast! Ik heb nu veel meer kennis en voel me daarom veel zekerder over het aankomende proces. De filmpjes zijn ook heel duidelijk. Echt een aanrader wat mij betreft!

Henk(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben blij met de site van dierenarts Iris,ze deeld veel van haar kennis en praktijk ervaringen,waar wij als paarden liefhebbers baat bij hebben.

Daphne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne en zéer deskundige paardendierenarts.
Alles in goed overleg, denkt met je mee.
Laagdrempelig bereikbaar!
Wij hadden een paard met een stilstaande wond, in 2 maand tijd zo goed als geheeld!

lusanne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een top dierenarts! Nadat de verstoppingskoliek er bij onze pony thuis ondanks behandeling niet goed doorheen kwam met Iris gebeld om te overleggen hoe we het beste verder konden gaan. Al snel bleek dat de pony intensievere zorg nodig had. We konden haar diezelfde middag nog brengen en met de goede zorgen was ze er gelukkig hartstikke snel bovenop. Een dierenarts die weet waar ze het over heeft, je goed op de hoogte houdt, met je meedenkt en altijd open staat voor vragen of advies.

Kortom, een super kundige, betrokken en fijne arts waar je je paard met een gerust hart naartoe brengt!

Lieke(5 out of 5 stars (5 / 5))
Fijne presentaties en filmpjes. Alles word goed gevisualiseerd waardoor de informatie heel duidelijk is en ook echt blijft hangen!

annelinnie93(5 out of 5 stars (5 / 5))
Prettige dierenarts. Staat voor je klaar, makkelijk bereikbaar en bovenal behulpzaam. Iris zegt waat het op staat en dat ervaar ik als heel prettig. Ben met mijn paard veel bij Iris geweest voor peesblessures. Altijd met een goed gevoel weg gereden na overleg en eventuele behandeling.

Marinda(5 out of 5 stars (5 / 5))
De veulencursus van paardendierenarts Iris van Gulik is een aanrader. Je leert in deze cursus alles rondom de geboorte en de eerste weken van het veulen. Ook als je geen veulen verwacht maar overweegt om je merrie te laten dekken is dit een fijne cursus. De cursus helpt je een goed beeld te scheppen van alle zaken die erbij komen kijken en zorgt ervoor dat je een goede, weloverwogen keuze kunt maken of je je merrie wilt laten dekken. De cursus is mooi gestructureerd en de video’s zijn prettig om naar te luisteren. Na het volgen van deze cursus heb je écht het gevoel dat je genoeg weet over dit onderwerp. De communicatie met Iris verloopt zeer snel en ze is erg vriendelijk.

Simone(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben erg blij met het voedingsadvies van Iris. Ik kreeg vooraf huiswerk met vragen over hoeveelheid voer en beweging, maar ook het maken van foto’s van mest en weiland en hooi en uiteraard foto’s van alle kanten van je paard. Je leert voelen, ruiken, en beter kijken naar de hele paardenomgeving. Superleuk en leerzaam om te doen. Ik was vorig jaar op eigen houtje al begonnen met minder eten en meer bewegen. Dat is natuurlijk het eerste wat je denkt dat helpt, maar ik zag geen resultaat. Hij wordt dik van de lucht is uiteraard een fabeltje. Vandaar dat ik contact heb gezocht met Iris om t nu wetenschappelijk aan te pakken. We zijn nog maar net begonnen, maar nu al geeft me dit een goed en vooral gemotiveerd gevoel.

Judith(5 out of 5 stars (5 / 5))
Deelgenomen aan de pilot van het online voedingsconsult en zeker een aanrader. Duidelijke instructies van wat je aan moet leven via een besloten facebook groep. Toen ik alle gegevens aangeleverd had kreeg ik binnen een paar dagen het advies op maat voor mijn paard binnen. Een duidelijk voedingsadvies met verbeterpunten en ga zo door’ punten’. Ook als je achteraf nog vragen hebt is Iris goed bereikbaar en krijg je snel en duidelijk antwoord op je vragen. Een aanrader!

Milanono(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben onlangs begonnen met het veulencursus van Iris en was ik blij verrast over de inhoud hiervan. We zijn in afwachting van ons eerste veulen en vind het fijn idee om vooraf filmpjes met uitleg te kunnen volgen en voldoende informatie te krijgen om goed voorbereid te zijn. Echt een aanrader.

Mattie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel fijn geholpen bij de diagnose en advies rondom de peesblessure icm artrose bij mijn paard. Duidelijke uitleg en je kunt altijd bij Iris terecht als je toch nog vragen hebt..

Daimy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Iris heeft mijn paard uitstekend geholpen. Fijne, eerlijke en heldere dierenarts!

Elsbeth(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zelfs na diverse veulens nieuwe en duidelijke info. Lang getwijfeld, maar zeker aan te raden

☎ BEL ONS

Iris van Gulik Paardendierenarts foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Haarle:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!