homeopathisch dierenarts de Roos

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met homeopathisch dierenarts de Roos

Openingsuren homeopathisch dierenarts de Roos

maandag 09:00 tot 17:00
dinsdag tot 15:00
woensdag Gesloten
donderdag 09:00 tot 17:00
vrijdag 09:00 tot 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij homeopathisch dierenarts de Roos?

Adres
Drapeniersgilde 62, 8061 DD Hasselt, Nederland

Reviews over homeopathisch dierenarts de Roos

5
Gemiddelde waardering met 7 beoordelingen

 

Danita(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze poes Nanu plaste dagelijks op de mat bij de voordeur. Omdat ik zelf veel goede ervaringen met homeopathie heb en dit een ‘gedragsprobleem’ is heb ik contact opgenomen met Ilse. Ilse is thuis bij ons geweest om Nanu te observeren en we hebben een uitgebreid gesprek gehad over het gedrag van Nanu, over haar karakter en sinds wanneer de klachten bestonden.
Na 3 weken behandeld te hebben met het homeopatisch middel is het plaspatroon doorbroken; ze plast niet meer op de mat. En mooier nog, we hebben onze ‘oude’ Nanu weer terug: ze is niet meer onzeker, is weer heel speels en is niet meer bang voor onze kater. Prachtig hoe homeopathie werkt!
Dank Ilse voor de begeleiding hierin!

Nicolette(5 out of 5 stars (5 / 5))
Mijn kat had een auto ongeluk gehad en was daardoor bij meerdere dierenartsen behandeld. Deze dierenartsen hadden goed werk geleverd, want ze was weer helemaal opgelapt.
Toch had ze elke keer jeuk op de plek waar ze aangereden was. Af en toe maakte ze gekke bokkensprongen als of ze gebeten werd door een vlo. Ik heb haar vlooien spul gegeven, maar dat hielp niks. Daarom dacht ik… Dit moet trauma zijn.
Op internet gezocht en toen kwam ik bij haar uit. En ik ben heel blij dat ik haar gekozen heb. Nu na een aantal weken verder heb ik een totaal andere kat. Ze speelt weer, geen jeuk meer, ze is weer ondeugend en komt als een baby bij me liggen als ik nog even tv kijk in bed. Ik heb mijn katje weer terug! *love* Achteraf gezien wat ze helemaal niet de oude na het ongeluk, maar nu wel.
Dank je wel Ilse!! Ook voor je aandacht, de tijd die je er voor neemt en professionaliteit.

Remco(5 out of 5 stars (5 / 5))
Als gezin hebben wij al een aantal positieve ervaringen gehad met Ilse van de Roos homeopathie. Hier hadden we last van krentebaard, waterpokken, pijnlijke arm, slecht slapen.
Ze neemt echt de tijd voor je en zoekt naar het juiste middel waardoor klachten verminderen/weggaan

Jan(5 out of 5 stars (5 / 5))
Een goed adres om heen te gaan. Door goed te luisteren en te overleggen kan Ilse een goed beeld vormen van de kwaal of ziekte. Je wordt daarna met duidelijke informatie en uitleg over de homeopathische middelen heengezonden. Werkt er iets niet naar behoren dan kun je altijd terug komen en gaat ze op zoek naar iets beters/anders.

Joyce(5 out of 5 stars (5 / 5))
Namens Dierenartsenpraktijk Groesbeek e.o.

Willen wij onze review met 5* plaatsen.
Een samenwerking verloopt fijn, duidelijk en met goede terugkoppeling.
als je aanvullende en ondersteunende therapie zoekt/benodigd naast de reguliere diergeneeskunde, raden wij Roos Homeopathie dan ook zeer aan.

☎ BEL ONS

homeopathisch dierenarts de Roos foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Hasselt:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0