DierenDokters Zeist

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met DierenDokters Zeist

Openingsuren DierenDokters Zeist

maandag 09:00 tot 19:00
dinsdag 09:00 tot 19:00,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 19:00
donderdag 09:00 tot 19:00
vrijdag 09:00 tot 19:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij DierenDokters Zeist?

Adres
2e Hogeweg 87, 3701 AW Zeist, Nederland

Reviews over DierenDokters Zeist

4,7
Gemiddelde waardering met 96 beoordelingen

 

charlie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer vriendelijke en professionele ervaring aan over gehouden. De dames waren zeer vriendelijk en behulpzaam. En hebben hun uiterste best gedaan om mijn kat te behandelen. Ben zeer dankbaar. Helaas heb ik mijn Pleun moeten laten inslapen, maar ze hebben het leed wel iets kunnen verzachten door hun uitmuntende zorg. Hartelijk bedankt.

Dinie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Altijd prettige ontvangst en behandeling. Het zijn voor mij toppers..

Sylvia(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede dierenarts en ontzettend vriendelijk ook de dame aan de telefoon, ze nemen je serieus en nemen de tijd voor je huisdier en ze zijn kundig. Echt een aanrader!

Ciska(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede dierenarts, neemt de tijd en stelt goede vragen. Diagnose in 1x goed gesteld terwijl een andere dierenarts geen raad wist.

Ria(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel warm
Erg vakbekwaam
Erg betrokken met ons hondje en met ons
Bijzonder dat ons hondje altijd bij naam genoemd wordt

Max(4 out of 5 stars (4 / 5))
Een jaar geleden in Zeist gaan wonen. Op zoek naar een dierenarts, en zij hadden nog een plekje voor me over. Zeer vriendelijk, goed in omgang met mijn kat, prijzen zichzelf niet uit de markt. Op sommige vlakken onervaren, maar uiteindelijk toch goed gekomen. Ben erg tevreden over deze dierenarts. Ik raad deze dan ook aan bij iedereen die op zoek is naar een fatsoenlijke dierenarts in Zeist en omstreken. Foto is genomen toen hij bloed moest laten prikken en de chip liet zetten. Door goede zorg van de dierenartsen merkte hij er bijna niks van en was hij vervolgens zo nieuwsgierig dat hij maar mee ging kijken met de dierenarts haha.

Kirsten(5 out of 5 stars (5 / 5))
Vriendelijke, gepassioneerde, betrokken dierenartsen.

Anita(5 out of 5 stars (5 / 5))
We zijn zeer vakkundig geholpen door zowel de vrolijke assistente als de dierenarts. Beiden zijn vriendelijk en vakbekwaam, ze reageerden snel en adequaat toen we met onze zieke pup bij hen kwamen. Er was zelfs informatie over de prijs voor een medicijn werd toegediend, niets dan lof van onze kant

Masha(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben bij meerdere dierenartsen in Zeist langsgegaan, om kennis te maken en flyers langs te brengen van de nieuwe hondenschool die ik ben gestart. Ik heb een goede indruk gekregen van DierenDokters Zeist: moderne, nette, schone en verzorgde locatie. Daarnaast zat er vriendelijke personeel aan de balie.

Marita(5 out of 5 stars (5 / 5))
Super lieve en kundige dames met een hart van goud. Zowel voor je huisdier als voor jou!

marianne(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heel liefdevolle en kundige artsen en assistenten

Frater(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goede artsen en lieve assistenten wat wil je nog meer van een dierenarts. En leuke acties zoals bakje zetten met sinterklaas. Ik hoop dat ze dat blijven doen.

Marlies(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ontzettend goede zorg, betrokken assistente en dierenarts. Onze poes werd snel en goed geholpen, echt een aanrader!

Didi(5 out of 5 stars (5 / 5))
Jullie zijn erg lief voor onze hond geen 1 dierenarts heeft zoveel liefde voor onze pitbull ik wil jullie echt bedanken voor alle liefde en zorg❤

Louic(5 out of 5 stars (5 / 5))
Lief en zorgzaam personeel, en heel klantvriendelijk. Ik ben blij dat ze voor onze lieve kat zorgen.

Dave(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik had een verwonde schildpad op de snelweg gevonden, en ze hebben met liefde deze van me aangenomen! Daarna hebben ze er voor gezorgd dat het arme dier op de juiste plaats terecht kwam. Toppers zijn het!

Koos(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ze zijn zo goed en lief voor mij hondje

Joris(5 out of 5 stars (5 / 5))
Leuk gezellig team met een goede service. Wij zijn altijd erg tevreden over de behandelingen die onze hond moet ondergaan en de nazorg van dierendokters Zeist. Echt een aanrader!

DutchJoan(5 out of 5 stars (5 / 5))
De dierenartsen zijn superlief met je huisdier. En ze hebben een zorgplan voor een klein maandelijks bedrag. Lekker centraal gelegen met parkeerplaatsen en bushalte voor de deur.

Mariska(5 out of 5 stars (5 / 5))
Erg fijne dierenarts en erg lieve assistentes, vergeten zelfs je kleine niet als die mee is op afspraak. Een zeldzaamheid om zo goed en vriendelijk geholpen te worden. Een aanrader!

☎ BEL ONS

DierenDokters Zeist foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Zeist:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

5 / 5. 1

4 gedachten over “DierenDokters Zeist”

 1. Next level; wat een fijne plek.
  De sterk getraumatiseerde kat die tijdelijk bij mij woont liet zich hier wél onderzoeken, bloed afnemen en prikken. Dat was eerder een probleem, maar niet hier.
  Ik kon heel snel een spoedafspraak maken; het onderzoek werd grondig en met liefde gedaan. Er bleek een ingreep nodig onder narcose, ik kreeg alle informatie en kon al mijn vragen stellen.
  Ook de prijzen zijn met mij doorgenomen. Goeie transparantie.
  Bij binnenkomst merk je meteen dat er hard gewerkt wordt, maar je proeft geen gehaastheid. Zowel de dierenartsen als de paraveteriaire assistentie geef ik een 5 op 5!
  Nogmaals: next level!

  Beantwoorden
 2. Onze geadopteerde hond Oscar eet en drinkt bijna niet. We zijn bij de Dierendokter Zeist geweest om Oscar goed na te kijken. We zijn heel prettig en professioneel geholpen. Zeer vriendelijke dierenartsen en assistenten. Ook de nazorg vinden we uitstekend. We worden gebeld met de vraag hoe het gaat met Oscar.
  Mocht er nog iemand op zoek zijn naar een dierenarts dan is de Dierendokter Zeist aan te bevelen.

  Beantwoorden
 3. Zeer vriendelijk, professioneel, behulpzaam en empathische artsen en medewerkers. Het voelde gelijk al goed. Ik kan ze aan iedereen aanraden. Een dikke 10!

  Beantwoorden

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!