Veterinair Centrum Zeist

We tonen u alle informatie over dit veterinair centrum.

Hoe neem ik contact op met Veterinair Centrum Zeist

Openingsuren Veterinair Centrum Zeist

maandag 09:00 tot 17:00
dinsdag 09:00 tot 17:00,Openingstijden kunnen afwijken
woensdag 09:00 tot 17:00
donderdag 09:00 tot 17:00
vrijdag 09:00 tot 17:00
zaterdag Gesloten
zondag Gesloten

 

☎ BEL ONS

Hoe kom je bij Veterinair Centrum Zeist?

Adres
Potgieterlaan 1, 3702 GS Zeist, Nederland

Reviews over Veterinair Centrum Zeist

5
Gemiddelde waardering met 10 beoordelingen

 

Moniek(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede kliniek. De arts (Monique Schwencke) is zeer kundig, betrouwbaar en betrokken.
Onze poes Abbey is hier geopereerd aan patella luxatie. Het was een pittig traject voor Abbey maar het is allemaal goed gekomen. Ook door de goede begeleiding in het natraject.

Mirjam(5 out of 5 stars (5 / 5))
Zeer goede dierenarts/orthopeed. Prettig in de communicatie. Denken actief mee en ondersteunen baas en dier. Onze poes Rover kreeg een operatie aan haar hak. 6 weken bench met spalk en nu weer up and running. Onze dank is groot!

Kessy(5 out of 5 stars (5 / 5))
Onze Duitse herder Yara was er zonder Monique niet meer geweest. Toen Yara 6 maanden oud was bleek dat ze ernstige HD had in beide heupen waardoor ze zonder pijnstilling niet meer kon lopen. Monique heeft met haar deskundigheid en twee ingrepen ervoor gezorgd dat Yara weer een kans kreeg om van het leven te genieten! We zijn haar hiervoor ontzettend dankbaar. Onderhand is Yara bijna 8 jaar en zorgt Nicole ervoor door middel van fysiotherapie dat Yara soepeltjes kan blijven lopen. We hadden niet durven dromen dat Yara deze leeftijd mocht bereiken en het lijkt erop dat ze nog jaren bij ons mag blijven met behulp van Veterinair Centrum Zeist. Naast de deskundigheid van de mensen die hier werken wil ik ze ook heel graag bedanken voor de ervaring in zijn algemeen. Yara komt blij naar binnen en gaat nog vrolijker (van alle lieve aandacht en met een volle maag van de snoepjes) de deur uit. De communicatie naar jou als baasje is ontzettend vriendelijk en duidelijk. Je weet waar je aan toe bent. Wij rijden voor iedere behandeling een uur naar Zeist vanuit Breda omdat wij dat echt waard vinden. Ik kan deze praktijk alleen maar aanraden.

Dennis(5 out of 5 stars (5 / 5))
Wij zijn Monique Schwencke zeer erkentelijk voor haar deskundige adviezen en medische interventie. Onze Duitse herder van precies één jaar oud heeft sinds een half jaar ernstige problemen aan beide voorpoten. Na verschillende adviezen, van diverse “deskundigen” zijn wij uiteindelijk bij Monique terecht gekomen. Monique wist ons in korte tijd uit te leggen wat er op de foto’s zichtbaar was en het nieuws was niet goed. Onze Duitse herder heeft aan beide voorpoten een ernstige vorm van elleboogdysplasie. Monique heeft er door een medische interventie voor gezorgd dat onze hond weer normaal kan lopen, spelen, rennen en zwemmen. Wij zijn het Veterinair Centrum Zeist ontzettend dankbaar voor het luisterend oor en de bereidwilligheid om ons altijd te woord te willen staan.

Dhr. Ferwerda (5 out of 5 stars (5 / 5))
In 1 woord GEWELDIG!
Onze bulldog Droopy heeft een TPLO operatie gehad. De diagnose werd door monique professioneel gedaan, lieve vrouw met een hart voor dieren❤. Al snel had onze hond een klik met monique, en was heerlijk rustig!

Operatie duurde 4 uurtjes, kosteloos een steelwratje weggehaald, en na de TPLO begon de revalidatie.. Geen vraag was te veel, geen filmpje teveel! Na 2 weken liep onze hond erg goed, met de 6 weken controle zag alles er perfect uit! Een terechte geslaagde operatie! Wij moeten 2 uur rijden, maar blijven bij Monique!❤

P.s Monique: Pootje van Droopy! ☺

Masha(5 out of 5 stars (5 / 5))
Ik ben langs geweest om kennis te maken en flyers langs te brengen van de nieuwe hondenschool (PawFive) die ik ben gestart. Ik heb een goede indruk gekregen van Veterinair Centrum Zeist: moderne, schone, verzorgde en goed bereikbare locatie.

Quang(5 out of 5 stars (5 / 5))
Goed geholpen door Monique Schwencke en haar team. Operatie van onze hond is goed verlopen. Duidelijke communicatie en deskundig, goede nazorg en contact na de operatie.

Rajiev(5 out of 5 stars (5 / 5))
Heeel goed geholpen bij dit centrum nadat het MCD in amsterdam me probeerde leeg te plukken ze geven hier echt om je huisdier ik was er omdat me hond was aangereden door een scooter nadat ik was geweest voor fotos ect belde ze me zelfs een dag of 2 erna of alles goed met kiara gaat en gaven ze me nog tips hoop natuurlijk dat ik er niet meer hoef te komen maar ben wel echt perfect geholpen en het was totaal niet duur !

Lucie(5 out of 5 stars (5 / 5))
Uitstekende zorg, snel beschikbaar en zeer schappelijke prijzen

☎ BEL ONS

Veterinair Centrum Zeist foto

Op zoek naar andere dierenartsen in uw omgeving?

Hieronder vindt u andere veterinaire centra in Zeist:

Bent u een klant van deze dierenarts? Beoordeel!

0 / 5. 0

Laat ons weten wat je van deze dierenarts vindt!